RDR2 4K Ultra 85-100 FPS oynanış olarak nasıl?

Merhaba edecektir. Isı değerleriniz neler GPU ve CPU.

GPU 73 derece CPU 50 derece.

Bu durumda 2K 144++ FPS oynamalisiniz gozler 30FPS sonrasi fark etmiyor diyorlar buyuk bir yalan. 165Hz sonrasi 120Hz'e gecmistim alisamdim gozlerim bulanik goruodu etrafi laptopu kullandiktan sonra.

4K monitörde 2K oynamak mantıksız bence gerçekten görüntü kalitesi çok bozuluyor. Monitörüm 4K 144Hz destekli 60 Hz'den sonrası fark edilmez deniyor ama benim gözler alıştı 144 Hz'ye, hemen anlıyorum FPS düşüklüğünü. Ama sonuçta FPS oyunu da değil bu oyun diye bakıyorum 85-100 FPS doğal karşılıyorum PS5 4K 30 FPS verdiği yerde bu oyunda.

GPU 73 derece CPU 50 derece.

4K monitörde 2K oynamak mantıksız bence gerçekten görüntü kalitesi çok bozuluyor. Monitörüm 4K 144Hz destekli 60 Hz'den sonrası fark edilmez deniyor ama benim gözler alıştı 144 Hz'ye, hemen anlıyorum FPS düşüklüğünü. Ama sonuçta FPS oyunu da değil bu oyun diye bakıyorum 85-100 FPS doğal karşılıyorum PS5 4K 30 FPS verdiği yerde bu oyunda.
GPU ne? O zaman 4k yapip low ayarlarda oynayin. :)

RTX 3080. o zamanda 4K'da böyle güzel oyunda görsellikten mahrum kalmak demek... Bu oyunda 144Hz ve 90 Hz arasında fark var mı bu şekilde sormuş olayım.
Hocam her sey elinin altinda neden denemiyorsun? Dene ve tecrubelerini bziimle paylas. Yukarida soyleyeceklerimi soyledim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı