Mainstream tarafından en çok sevilen yapımların çok ciddi birçoğunluğu abartılmış yapımlardır çünkü popüler kültür dediğimiz şey gerçekten de var ve insanların fikirlerini etkileyebiliyor. RDR2 bunlar arasında en çok göze batanı çünkü hayranlarının RDR2'yi savunduğu veya övdüğü kadar başka hiçbir oyunun komünitesi övmemiştir.
Hal böyle olunca, insanlar "kainatın en iyi oyunu, bunu oynadıktan sonra başka oyun oynamanıza gerek yok" şeklinde saçma sapan cümleler kurunca ister istemez uçuk kaçık beklentilere giriyor insan. Sizin konunuz biraz farklı ama sadece hikayesini beğenmediğiniz için abartıldığını düşünüyorsunuz çünkü, RDR2'nin bundan çok daha ciddi problemleri olduğu halde üstelik.
Bana göre evet RDR2 abartılıyor ama bunun sebebini az çok anlayabiliyorum, globalde de başlamış bu prodüksiyon aşkı yüzünden Türkiye'deki oyuncular da hangi oyun daha kaliteliyse o daha iyidir algısına kapılmış durumda. Kısa bir süre önce ben de bu algıdaydım ve iyi ki bu algıdan kurtulmuşum diyorum, Nintendo ve Game design sağ olsun bana aslında bunların çok yanlış bir düşünce tarzı olduğunu öğretti.