Çözüldü RDR2 Açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
RDR2 Sahibiyim. Güncellemeyi yaptım ve oyun açılmıyor. Online oynayacaktım ne yapabilirim? Hata mesajı çıkıyor ama 1 saniye görünüp kapanıyor.

Ekran video kaydı yapın, kaydı izleyip hatanın ne olduğunu yazın. Ben RDR2 oynamadım ama arkadaşlar yardımcı olur.

Bende de açılmıyordu. Defender'ın Rockstar Games Launcher'ı virüs olarak gördüğünü farkettim. Nedenini anlamasam da şu anda Windows Defender'ı oyuna girerken devre dışı bıraktığımda sıkıntısız giriyorum.

Anti virüsü devre dışı bırakmak işe yarayabilir. İşe yaramazsa rapor paylaşın.

Benimde açılmıyordu düne kadar şimdi açılınca oyun esnasında donuyor komple bilgisayara reset atmak zorunda kalıyorum sebebi nedir acaba ?

Doğrulanamamış oyun dosyaları, mod veya başka bir eklenti gibi birşey varsa kaldırın gibi bir hata veriyor. Oyunu doğruladım. Ne yapmam lazım? Yoksa oyunu silip tekrar mı kurayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…