RDR2 alınmalı mı?

Gdjer372

Hectopat
Steam'de indirim bitmeden almalı mıyım bu oyunu? Korsan olarak bitirmiştim çok beğendiğim için alasım var ama bir yandan da 150 TL az para değil. 150 liraya birçok oyun alınabilir. Sizce RDR 2'yi alayım mı?

İleride zamlanma potansiyeli var. Daha önce belli Rockstar oyunları zamlanmıştı mesela. Üstüne bir de Steam kur güncellemesi de eklendi tabii. Oyunu bir kez korsan bitirmişsin zaten, bir daha oynarım ama korsan olmasın bu sefer dersen bence alabilirsin. Fakat almadan önce listeleri güzelce kontrol et. Daha önce deneyimlemediğin bir oyun varsa onlara yönelmeni tavsiye ederim.

Steam'de indirim bitmeden alınır mı bu oyunu? Korsan olarak bitirmiştim çok beğendiğim için alasım var ama bir yandan da 150 TL az para değil. 150 liraya birçok oyun alınabilir. Sizce RDR 2'yi alayım mı?

Eğer Steam takıntın yoksa Humble Bundle üzerinden 98 TL'ye normal ya da 134 TL'ye Ultimate sürümünü daha ucuza alabilirsin. Epic Games kodu olarak veriyorlar. Üstüne cebine başka oyun alacak paran kalıyor.

Alırken çekindiğin aldıktan sonra bırakamadığın yegane oyundur kendisi oynamadan önce çok çeken bir oyun değildi ama sadece aldıktan ve oynadıktan 5 saat sonra oyunu nasıl oynadığım hakkında bir fikrim yok öyle hızlı zaman geçtiki 50 saati devirdiğimi fark etmemişim bile arthurla olan bağımı her bölümde iliklerime kadar hissettim yeni oyun açıp bütün etkinilikleri tamamladım ve yine sıkılmadım oynamadıysan sadece ilk bölüm çok yavan gelecek sonrası sadece akan su gibi fark etmeyeceksin bile şu an 150 TL alırsan 150 TL gibi bir fiyata aldığın haz seni tatmin edecektir.

RDR 2 ONLİNE alabilirsin. Fiyatı da uygun 80 TL. Ben arkadaşlarla oynamak için almıştım ve iyi ki almışım dedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı