Çözüldü Sürprizbozan RDR2 Arthur ile açık dünyada yan görev yapmak için save oranı kaç olmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emirıw

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Arthur öldükten sonra John'la açık dünyada takılma şansımız oluyor. Modlayarak Arthur'la da oynanır hatta dutch ile ama ben Arthur'la yapmadığım birkaç görevi yapmak ve hikayeyi ilerletmeden güzel bir şekilde takılmak istiyorum. Ama save almadığım için baştan başlamam gerek. % kaç olduğunda bırakayım hikayeyi ilerletmeyi? Hem hasta olmasın Arthur hem de tüm yan görevler açık olsun.

Çözüm
Hocam görevleri tekrar oynamak istediğinizde sadece görevi size oynatıyor. Sonrasında açık dünyaya salmıyor. Görev bittikten sonra sizi normal ana save'inize yönlendiriyor. Görevlerin açılma işi chapterlara göre oluyor. Tavsiyem chapter 5-6 için save dosyası bulmanız yönünde olacaktır. Hiç yan görev yapılmamış olmasına da dikkat edin.
Chapter 1'den sonra Horseshoe Overlook'a yerlesiyorsunuz. Oyun sonra serbest bırakıyor. Bazı görevler sonra aciliyor olabilir.

Chapter 1'den sonra horseshoe Overlook'a yerlesiyorsunuz. Oyun sonra serbest bırakıyor. Bazı görevler sonra aciliyor olabilir.

Sonradan açılanlar var bu yüzden % kaçta bırakmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
% Kaç olarak değil de saint Denis'te sadie adler görevini görmeden önce tüm yan görevleri yapmaya başlayın.

Hocam en baştan başlamak sıkıntı, hani görevleri tekrar edebiliyoruz ya o görevlik mi sadece yani görev bitince save mi atıyor yoksa gerideki bir göreve gidip oradan takılabilir miyim?

% Kaç olarak değil de saint Denis'te sadie adler görevini görmeden önce tüm yan görevleri yapmaya başlayın.

Hocam tramvay sahnesine kadar mı ilerlemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam görevleri tekrar oynamak istediğinizde sadece görevi size oynatıyor. Sonrasında açık dünyaya salmıyor. Görev bittikten sonra sizi normal ana save'inize yönlendiriyor. Görevlerin açılma işi chapterlara göre oluyor. Tavsiyem chapter 5-6 için save dosyası bulmanız yönünde olacaktır. Hiç yan görev yapılmamış olmasına da dikkat edin.

Çözüm

Anladım ben en iyisi kendim birkaç ay sonra tekrar başlarım şimdi John ile takılayım biraz, başladığım zaman da chapter 5'e kadar falan gelirim o zaman hasta olmuyor değil mi sanırım Arthur chapter 6 sonunda ölüyor, tam sınırda bırakmak istiyorum belirtiler guarma adasında başlıyor guarma adası görevini yapmadan salarım büyük ihtimal ilerlemeyi. Aslında daha önce verem bulaşıyor ama sıkıntı değil, önemli olan belirtilerin gelmemesi save ala ala ilerlerim baktım öksürdü tıksırdı şu çiftçiyle karşı karşıya geldiğimiz anın öncesindeki save giderim.teşekkürler૮꒰˶ᵔ ᗜ ᵔ˶꒱ა˖⁺‧₊˚

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…