Çözüldü Sürprizbozan RDR2 at gidecek mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Naju323

Femtopat
Merhaba öncelikle metin oyunla alakalı spoiler içeriyor.

Oyunda hamish adında bir karakter var, işte kendisi bir yan görev karakteri. Görevde bu arkadaş ölüyor, ve bize atı olan şahbatur'u bırakıyor.
Son isteği ise bizim onun atına bakmamız ona iyi bir yaşam sunmamız oluyor. Bende adamın isteğini yerine getirmek istiyorum, peki ya Arthur öldükten sonra biz John'a geçtiğimizde şahbatur John'la gelecek mi yoksa yok mu olacak?

Ayrıca o atı yanlışlıkla ahıra kapattım kendi ana atım olan cory ve yan atım olan şahbatur u aynı anda doğaya salma şansım var mı? Aranızda bilen varsa bunu da cevaplayabilir mi?

Çözüm
John'a geçmesini istiyorsan saint denise gidip at satılan yere koy orada kalsın. Ondan sonra son bölümü oyna.
Ya da
Hamish öleceği görevi Arthur ile yapma o son bölümü John için sakla. John'a geçtiğinde gidip Hamish son görevi yap ve atını almış olacaksın. Bu garanti yöntem aklında bulunsun @Naju323 .
John'a geçmesini istiyorsan saint denise gidip at satılan yere koy orada kalsın. Ondan sonra son bölümü oyna.
Ya da
Hamish öleceği görevi Arthur ile yapma o son bölümü John için sakla. John'a geçtiğinde gidip Hamish son görevi yap ve atını almış olacaksın. Bu garanti yöntem aklında bulunsun @Naju323 .

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı