snaljinki
Centipat
Daha fazla
Arkadaşlar, Lake ısabelle'e gittim ve atın yanına sürekli yatıştır tuşuna basarak yaklaştım. Tam yanına gelip "üstüne bin" tuşu aktif olduğunda, at bir anda kaçtı. Önce suyun içinde biraz dolaştı, sonra şelalenin içine girdi. Evet, gerçekten şelalenin içine girdi ve bir daha çıktığını görmedim. Ben de girip bakmak istedim ama şelalenin içine karakter giremiyor. Kamp kurup zaman geçirdim, etrafı tekrar aradım ama yine de at ortalıkta yoktu.
Sonrasında kampa dönüp birkaç görev yaptım. Farklı zamanlarda iki kere daha aynı yere gittim ama at hâlâ yok. Sanki yer yarıldı da içine girdi. Yaklaşık iki saatimi harcadım ama sonuç alamadım, bu yüzden o attan artık umudumu kestim. Yollar da uzun ve vakit kaybı oldu.
Şimdi yeni bir at arıyorum. Dayanıklı bir at olsun. Şu an Huerta'nın atını ahıra teslim etmeden önce aldığım 15 dolarlık atı kullanıyorum. Türkmen atları önerildiğini gördüm, siz ne düşünüyorsunuz? Şu anda 2. bölümdeyim ama önerdiğiniz at 3. bölümde açılıyorsa biraz daha bekleyebilirim.
Para konusunda da sıkıntı yok, altın külçelerinin yerlerini biliyorum. Eğer önerdiğiniz at pahalıysa, o külçeleri alıp satabilirim. Yaklaşık 3.000 dolarlık gelir sağlıyorlar.
Nasıl bir at istiyorsan burada var.