RDR2 beyaz Arap atı yerine at önerisi

Arkadaşlar, Lake ısabelle'e gittim ve atın yanına sürekli yatıştır tuşuna basarak yaklaştım. Tam yanına gelip "üstüne bin" tuşu aktif olduğunda, at bir anda kaçtı. Önce suyun içinde biraz dolaştı, sonra şelalenin içine girdi. Evet, gerçekten şelalenin içine girdi ve bir daha çıktığını görmedim. Ben de girip bakmak istedim ama şelalenin içine karakter giremiyor. Kamp kurup zaman geçirdim, etrafı tekrar aradım ama yine de at ortalıkta yoktu.
Sonrasında kampa dönüp birkaç görev yaptım. Farklı zamanlarda iki kere daha aynı yere gittim ama at hâlâ yok. Sanki yer yarıldı da içine girdi. Yaklaşık iki saatimi harcadım ama sonuç alamadım, bu yüzden o attan artık umudumu kestim. Yollar da uzun ve vakit kaybı oldu.
Şimdi yeni bir at arıyorum. Dayanıklı bir at olsun. Şu an Huerta'nın atını ahıra teslim etmeden önce aldığım 15 dolarlık atı kullanıyorum. Türkmen atları önerildiğini gördüm, siz ne düşünüyorsunuz? Şu anda 2. bölümdeyim ama önerdiğiniz at 3. bölümde açılıyorsa biraz daha bekleyebilirim.
Para konusunda da sıkıntı yok, altın külçelerinin yerlerini biliyorum. Eğer önerdiğiniz at pahalıysa, o külçeleri alıp satabilirim. Yaklaşık 3.000 dolarlık gelir sağlıyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Nasıl bir at istiyorsan burada var.

Nasıl bir at istiyorsan burada var.

Siyah Arap atını aldım hocam. Listeye de sanırım doğada bulunmadığı için eklenmemiş ama bulunabiliyor saint Denis'de bir şekilde.

Arap atı hızlı atik çevik eyvallah da çok korkak, herşeyden tırsıp kaçıyor. Benim favori ırkım Andalusian. Strawberry ve Van Horn'daki ahırlarda satılıyor, Van Horn'da satılan Rose Gray postlusunun canı ve hızı daha yüksek, para vermek istemezseniz de rose gray'in muadili Perlino var. Haritadan Brandywine Drop şelalesine gidin orada bi yerlerde bulursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı