RDR2 balanced grafik ayarları yapılamıyor

İşletim sistemi
Windows 11

297689

Hectopat
Makaleler
1
RAM
XPG D41 CL16 3200MHz 2X8GB
Ekran kartı
RTX 3070
Anakart
B350 PC MATE
İşlemci
Ryzen 7 5700X
Oyunu ilk açışımızda Balanced ayarlar gelirdi. Şimdi öyle değil. Grafik ibresi en solda ve sadece Texture Quality Ultra, diğer ayarlar Low'da geliyor. İbreyi bir kez sağa kaydırdığımda bütün ayarları en sona çekiyor. Oyunda Balanced ayarlara erişemiyorum kısacası. Yeni ekran kartı aldığımda fark etmiştim bu sorunu. Grafik ayarlarının eskisi gibi gelmesini nasıl sağlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski ekran kartını çıkarıp yeni ekran kartını taktığında DDU ile eski sürücüyü kaldırıp yeni sürücüyü yükledin mi ya da sıfırdan format atıp temiz kurulum yaptın mı?

Oyun orijinal mi crakcli mi?

Eski ekran kartını çıkarıp yeni ekran kartını taktığında DDU ile eski sürücüyü kaldırıp yeni sürücüyü yükledin mi ya da sıfırdan format atıp temiz kurulum yaptın mı?

Oyun orijinal mi crakcli mi?

Ekran kartını ilk aldığımda DDU ile eski sürücüyü kaldırıp güncel sürücü kurmuştum. Bu sorun ilk o zaman başlamıştı. Sonradan bilgisayarı formatlayarak Windows 11’e geçiş yaptım. Sorun halen devam ediyordu. Oyun orijinaldi. Sırf sürümünden şüphe duyarak korsan 1311.23 sürümünü indirdim ve tekrar baktım. Sorun hala devam ediyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı