Epic Games RDR2 bedava olur mu?

Neden herkes RDR2 istiyor onu anlamıyorum mesela bir Ragnarok değil bir TLOU değil hep RDR2. oyun 500 TL olsa okey diyeceğim geçen sene 200 liraya kadar düştü, yani bu kadar para veremiyorsanız boşuna PC kullanmayın ya da gidin farklı yollardan indirin bu kadar basit.

Bundan sana ne? RDR 2 gibi bir şaheser değil ki TLOU gibi oyunları isteyelim.

GTA 5 olmuştu belki RDR2'de olabilir yani belli değil.

GTA 5 50 farklı yere çıkmış bir oyun. Satılacağı kadar satmış günümüzde eski sayılabilecek bir oyun. Fiyatı da 30 dolar zaten. RDR2 ise piyasadaki teknik olarak en iyi oyun. Güncel fiyatı 60 dolar. Hadi en iyi oyun demeyelim en iyi ilk 3 oyundan birisi diyelim. Yeni nesil diye çıkan oyunlar yanına yaklaşamıyor. 20 yıllık GTA Trilogy serisini 60 dolara satıyor adamlar. Bir de GTA 5'i herkes aldı. Bedava satmaları kötü olmaz, Online için adam toplamış olurlar. İyi grafikli yeni nesil oyun oynamak isteyenler GTA 5 almaz artık. RDR2 ise hala en iyi gözüken oyunlardan. Online tarafı da bitik olduğu için bedava vermek mantıklı olmaz. Hikaye, açık dünya ve iyi grafik diyorsan RDR2 top seviye oyunlardan.

Üst üste övdüm biliyorum. Bu tarz sebeplerden dolayı RDR2'nin bedava verileceğini düşünmüyorum.

Şu oyunu şu fiyatlara kaçıranlara hala hayret ediyorum bir de bedava kovaliyorlar.

Dosya Ekleri

• indir.png
    indir.png
    68,6 KB · Görüntüleme: 67
  • images (50).jpeg
    images (50).jpeg
    27,7 KB · Görüntüleme: 69
  • images (49).jpeg
    images (49).jpeg
    14,5 KB · Görüntüleme: 66

Technopat Haberler

Yeni konular