D düşenekmek Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 548 Çözümler 1 3 Mart 2025 #1 Karlı olan yerden beyaz Arap atı aldım, bilgilerde hızı yüksek olmasına rağmen sanki eski atımla aynı hızdalar. Eski at oyunun verdiği attı zaten ve 3 diş hızı vardı. Yanlış eğer veya ekipman mı kullanıyorum acaba?
Karlı olan yerden beyaz Arap atı aldım, bilgilerde hızı yüksek olmasına rağmen sanki eski atımla aynı hızdalar. Eski at oyunun verdiği attı zaten ve 3 diş hızı vardı. Yanlış eğer veya ekipman mı kullanıyorum acaba?
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.398 Çözümler 45 Yer Menzoberranzan 3 Mart 2025 #2 Bu at ile beraber dandik bir at da denedim hepsi aynı hızda gidiyordu. Nedenini bende çözememiştim. Son düzenleme: 3 Mart 2025 Artı 0 Eksi
KS KS D düşenekmek Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 548 Çözümler 1 3 Mart 2025 #3 Physchopath dedi: Bu at ile beraber dandik bir at da denedim hepsi aynı hızda gidiyord. Nedenini bende çözememiştim. Genişletmek için tıkla... Güçleri fark ediyor ama. Bayağı koşturuyor yine de yorulmuyor. Artı 0 Eksi
Physchopath dedi: Bu at ile beraber dandik bir at da denedim hepsi aynı hızda gidiyord. Nedenini bende çözememiştim. Genişletmek için tıkla... Güçleri fark ediyor ama. Bayağı koşturuyor yine de yorulmuyor.