RDR2 Beyaz Arap atı yok

Yusuflar

Femtopat
Daha fazla  
Başlıkta dediğim gibi at şu anda yok. Olay şöyle oldu ben atı buldum ve evcilleştirdim, uzun uzun sürmek yerine kamp kurup hızlı seyahat ettim tabii atında benimle geleceğini düşündüm fakat kampa geldiğimde asıl atım gelmiş fakat beyaz Arap atı gelmemişti. Şimdi bir daha gidiyorum oraya ama hiçbir yerde yok.
(Oyundan çık-gir yaptım, 1 tane görev yapıp öyle de denedim)

Başlıkta dediğim gibi at şu anda yok. Olay şöyle oldu ben atı buldum ve evcilleştirdim, uzun uzun sürmek yerine kamp kurup hızlı seyahat ettim tabii atında benimle geleceğini düşündüm fakat kampa geldiğimde asıl atım gelmiş fakat beyaz Arap atı gelmemişti. Şimdi bir daha gidiyorum oraya ama hiçbir yerde yok.
Eğer ana eyerini ona takmadıysan o at senin olmamıştır. Ama eğer yaptıysan eski Save'e geri dönmeyi dene.

Senin atı başka bir kovboy alıp gitmiş heralde ustam. :D

En mantıklı çözüm başka bir saveden devam etmek olabilir.

Cheapter 3'te olduğum için en iyi at sanırım şu anda beyaz Arap atıymış ama yine de teşekkürler.
Sana yarış teklif eden insanları öldürerek atlarına da konabilirsin, onlar da bir hayli hızlı oluyorlar. Hatta bir yarışta kazanırsan adam aynı Beyaz Arap Atı'na benzer bir atı vuracakken üstüne atlar ve öldürürsen ata sahip olabilirsin, en hızlı atlardan birisi. (Öldürülecek olan at Beyaz Arap Atı'da olabilir.)

Sana yarış teklif eden insanları öldürerek atlarına da konabilirsin, onlar da bir hayli hızlı oluyorlar. Hatta bir yarışta kazanırsan adam aynı Beyaz Arap Atı'na benzer bir atı vuracakken üstüne atlar ve öldürürsen ata sahip olabilirsin, en hızlı atlardan birisi. (Öldürülecek olan at Beyaz Arap Atı'da olabilir.)
Ayrıca belli bir ormanda panter çıkıyor, onu avlayın ve derisiyle eyer yapın, çok güzel buff veriyor.

Sana yarış teklif eden insanları öldürerek atlarına da konabilirsin, onlar da bir hayli hızlı oluyorlar. Hatta bir yarışta kazanırsan adam aynı beyaz Arap atı'na benzer bir atı vuracakken üstüne atlar ve öldürürsen ata sahip olabilirsin, en hızlı atlardan birisi. (öldürülecek olan at beyaz Arap atı'da olabilir.)

Ayrıca belli bir ormanda panter çıkıyor, onu avlayın ve derisiyle eğer yapın, çok güzel buff veriyor.

Teşekkürler sanırım bölüm 4'e kadar şu anki atımla devam edeceğim bölüm 4'te siyah Arap atını alacağım çok güzel gözüküyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı