Çözüldü RDR2 bitince yan görevler nasıl Arthur ile yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CPTSİNAN

Picopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, hikaye %100 bitti genel olarak ise %84 yaptım geriye kalan yan görevleri tekrar Arthur ile yapmak istiyorum yeni bitirdiğim içinde baştan başlamak istemiyorum. Arthur'un hasta olmadığı bir şekilde nasıl geri dönebilirm?

Dönemezsin diye biliyorum dostum.

Selam arkadaşlar, hikaye %100 bitti genel olarak ise %84 yaptım geriye kalan yan görevleri tekrar Arthur ile yapmak istiyorum yeni bitirdiğim içinde baştan başlamak istemiyorum. Arthur'un hasta olmadığı bir şekilde nasıl geri dönebilirm?

Arkadaşlar bu durumu yaşayan olursa yardımcı olmak için çözümü bırakıyorum.

Hikayeyi %100 bitirdikten sonra Rampage trainer indirdim ve karakterimi John'dan Arthur'a çevirerek hem kendi ilerlememi kaybetmedim hem de yan görevleri Arthur olarak bitirdim.
Aklınıza Arthur'a geçtikten sonra ses ve diyaloglar John olarak mı kalıyor diye sorarsanız hayır, tüm diyalog ve sesler Arthur ile devam ediyor yani sanki Arthur hiç ölmemiş gibi.

Rampage trainer linkini salıyorum.

o sadece indirdiğin save dosyasını etkiler diye biliyorum bitirdiğin save dosyasını değil
evet öyle oldu.
Dönemezsin diye biliyorum dostum.
Evet dönemedim ama Rampage Trainer ile hallettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı