RDR2 bitirdikten sonra çiftliğe bir şey inşa edilir mi?

N0rvecli

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Selam, tamamen bitirdim ve görev kalmadı. Çiftliğe bir şey inşa edebilir miyim? Yoksa yeniden mi bitireyim oyunu?

Yeniden oyunu bitirmek mantıklı mı ayrıca oyun başı şu Micah'ı öldürebiliyor muyuz?
Oyunu taze bitirdeyseniz tekrar baştan başlamanızı önermiyorum. Hayır, Micah'ı öldüremezsiniz. Ek olarak onun yerine oyundaki yan görevleri yapabilirsiniz veya keşif yapabilirsiniz. Ben oyunu bitirdikten sonra o kadar yeni şey öğrenmiştim ki oyunun dünyasındaki keşif edilecek şeyler de çok fazla.

Evet gün gece bitirdim Micah ve dutcha aşırı ayar oldum keşke öldürebilseydim dediginiz gibi keşif yaparım o zaman veya 1 ay sonra tekrar bitiririm.

Muhtemelen henüz görmediğiniz onlarca etkileşim ve gizem vardır ama sırf bunlara rast geleceğim diye boş boş gezmektense, Online'a yönelin derim 👍

Görevdeyken sürekli kaos çıkaran elemanlardan doğru düzgün görev alamıyorum bir kere bıçak fırlatma gibi bir şey oynamıştım sonra da storye yöneldim bidahada girmedim girmeyide planlamıyorum ama yanıtınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı