İnşa edilmiyor bildiğim kadarıyla.Selam, tamamen bitirdim ve görev kalmadı. Çiftliğe bir şey inşa edebilir miyim? Yoksa yeniden mi bitireyim oyunu?
Oyunu taze bitirdeyseniz tekrar baştan başlamanızı önermiyorum. Hayır, Micah'ı öldüremezsiniz. Ek olarak onun yerine oyundaki yan görevleri yapabilirsiniz veya keşif yapabilirsiniz. Ben oyunu bitirdikten sonra o kadar yeni şey öğrenmiştim ki oyunun dünyasındaki keşif edilecek şeyler de çok fazla.Yeniden oyunu bitirmek mantıklı mı ayrıca oyun başı şu Micah'ı öldürebiliyor muyuz?
Muhtemelen henüz görmediğiniz onlarca etkileşim ve gizem vardır ama sırf bunlara rast geleceğim diye boş boş gezmektense, online'a yönelin derimSelam, tamamen bitirdim ve görev kalmadı. Çiftliğe bir şey inşa edebilir miyim? Yoksa yeniden mi bitireyim oyunu?
Muhtemelen henüz görmediğiniz onlarca etkileşim ve gizem vardır ama sırf bunlara rast geleceğim diye boş boş gezmektense, Online'a yönelin derim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.