Hiç kontrol etmedim hocam ama keşfedilenlere baktım yoktu gelmesi gerekir diye düşündüm.Silahçıdan alabiliyor musunuz? Bazı silahları silahçıdan almanız lazım.
Ve boşluğa düştüm hocam oyundan sonra.Hiç kontrol etmedim hocam ama keşfedilenlere baktım yoktu gelmesi gerekir diye düşündüm.
Hocam ben çoğu silahı silahçıdan aldım oyun bittikten sonra. Silahçıya bakmanızı öneririm.Hiç kontrol etmedim hocam ama keşfedilenlere baktım yoktu gelmesi gerekir diye düşündüm.
Ve boşluğa düştüm hocam oyundan sonra.![]()
Teşekkür ederim hocam gta 5 oynadığım kadar zevk vermemişti bu oyun şimdi gta 5 zevl vermez artıkHocam ben çoğu silahı silahçıdan aldım oyun bittikten sonra. Silahçıya bakmanızı öneririm.
Silahları aldınız mı? Sorununuz çözüldüyse çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.Teşekkür ederim hocam GTA 5 oynadığım kadar zevk vermemişti bu oyun şimdi GTA 5 zevk vermez artık![]()
Bilgisayarımı açmadım hocam açtığımda çözüm vereceğimden kesinlikle emin olabilirsiniz.Silahları aldınız mı? Sorununuz çözüldüyse çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.