Hayır gerekmiyor. Benim Youtube ta hazırladığım videolu Rdr 1 xenia emülatör rehberi var hatta Türkçe yama rehberi de mevcut. Rdr 2 den sonra John Marston'ın hikayesinin devamını görmek isteyenlere öneriyorum. Bu forumda bu oyunla ilgili bana ve başkalarına ait rehberler de mevcut.Hocam RDR1 için en az 3k para bayılıp yeni konsol alması lazım değil mi?
Evet öyle. Ben RDR 2'den başka asla oyun oynamam, RDR 2 dışındaki oyunlara oyun bile demem.
RDR 2 kadar iyi olmayacak, boşa bekleme derim.GTA 6'yı bekliyorum ben![]()
Zincirsiz izle. Sonra bi daha 280 saat oynarsınEvet acı, kan, ter ve gözyaşı eşiliğinde oyunu 280 saatin sonunda %100 bitirmenin şerefine ermiş durumdayım. Bu oyundan başka bir oyun oynayamayacakmışım gibi geliyor. Resmen bağımlılık yaptı ne yapacağım şimdi, bir daha başlamalı mıyım bilemiyorum. Biraz zaman geçtikten sonra tekrar oynayacakmışım gibi geliyor![]()
Öyle zaten. Ben de bir daha asla oyun oynamıyorum.Evet acı, kan, ter ve gözyaşı eşiliğinde oyunu 280 saatin sonunda %100 bitirmenin şerefine ermiş durumdayım. Bu oyundan başka bir oyun oynayamayacakmışım gibi geliyor. Resmen bağımlılık yaptı ne yapacağım şimdi, bir daha başlamalı mıyım bilemiyorum. Biraz zaman geçtikten sonra tekrar oynayacakmışım gibi geliyor![]()
Hocam dalga geçmek gibi algılamayın ama GT630 ekran kartı ve E7500 işlemci ile kaç FPS oynayabilirim? En azından 10-15 FPS falan verse en düşük ayarda sadece hikayeyi gorsem falan . Geforce now internetim sebebiyle açılmıyor.(internet 6mbps)Şu oyunu kim oynasa aşık oluyor. Donup kalıyor. Bir ben oynayamadım. Bir ara indirip deneyeceğim. Acaba çok mu şey kaçırıyorum?
Hocam ben garibim sanırım fakat 4. saatin sonunda sıkılıp bıraktım. Hikayesi çok yavaş ama bi süreden sonra hızlanıyor sanırım.Şu oyunu kim oynasa aşık oluyor. Donup kalıyor. Bir ben oynayamadım. Bir ara indirip deneyeceğim. Acaba çok mu şey kaçırıyorum?
Hocam dalga geçmek gibi algılamayın ama GT630 ekran kartı ve E7500 işlemci ile kaç FPS oynayabilirim? En azından 10-15 FPS falan verse en düşük ayarda sadece hikayeyi gorsem falan. GeForce NOW internetim sebebiyle açılmıyor.(internet 6Mbps)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.