RDR2 bitti, şimdi ne yapmalıyım?

Genelde seven çok seviyor, sevmeyen de 2. saatte bırakıyor. Ortasını görmedim.
Merhaba ben ortası. Oyun güzeldi de beklediğim kadar da değildi. Başından memnun ayrıldım ancak o kadar çok zevk almadım. Standart bir hikaye oyunu gibi ilerledi ve öyle bitti. Millet genelde teknik güzelliklere ehemmiyet veriyor ve ona göre değerlendiriyor belki de ben önem vermediğim için çok da hoşuma gitmedi. (105 saatim var.)

RDR 2 kadar iyi olmayacak, boşa bekleme derim.

Olmak zorunda kanka olmak zorunda rock star Games dev bir firma güzel oyunlar yaptı çıtayı hep zirveye çıkardı şimdi ne kadar ertelerler bilmem ama güzel bir hale gelmeden sunmaları çok olur eğer öyle olursa a çok tepki yer umarım güzel olur hikayesi RDR 2 kadar iyi olamaz tabii orası ayrı ama oynanış mekanikleri grafikler vb iyi olması şart hale geldi.

Evet acı, kan, ter ve gözyaşı eşiliğinde oyunu 280 saatin sonunda %100 bitirmenin şerefine ermiş durumdayım. Bu oyundan başka bir oyun oynayamayacakmışım gibi geliyor. Resmen bağımlılık yaptı ne yapacağım şimdi, bir daha başlamalı mıyım bilemiyorum. Biraz zaman geçtikten sonra tekrar oynayacakmışım gibi geliyor :)

Freeroam gez kafa uçur rahatla takıl eğlenceli oluyor (hiç RDR2 oynamadım)

Olsun olsun :) biz ne konuşurduk gece gece.
Bak benim bilgisayarımda tek oyun var. Asla başka oyun oynamam. Çünkü RDR 2'den başka oyunlar oyun demem ben, oynamam;
1684039362253.png

Zirveyi gördüm sonuçta, düşmeye gerek yok 😎.

Kanka görüşüne saygı duyuyorum benim de çok sevdiğim baş yapıt olarak gördüğüm bir oyun o konuda sıkıntı yok ama başka oyun oynamam demen biraz saçma geldi istediğimi oynar geçerim oyun yani bizi eğlendirmek güzel vakit geçirmek için çok kasma 😉

Kuvvetle muhtemel bir istatistik yapsak, şu RDR2 yi yere göğe sığdıramayan, oynadıktan sonra başka oyun oynuyamam diyen, ayılıp bayılan tayfanin yaş ortalaması 17-18 i geçmez. Belki 17-18 bile fazla. Bu bir oyun arkadaşlar. Her oyunun kendine has bir stili tarzı var. Kimi hikayesi ile öne çıkar kimi grafik kimi fizik vs vs. RDR2 diye abartılan oyun grafik ve fizikten ibaret bir oyun. Hikayesi kötü değil ama standart. Asla üst düzey bir hikayesi yok. Bu hikayeye üst düzey diyen arkadaşlar death stranding, metro, witcher felan oynuyabilirler. Ayrıca oyunun aksiyon ve akıcılığı da düşük. Ben hiç rdr oynarken heyecanlanmadim mesela. Bittiyse bitti yani abartılacak birşey yok silip başka oyuna geçeceksin. Kendi yılında yani 2018 yılında bile en iyi oyun ödülünü alamamış bir oyunun üstüne oyun yoktur demenin bir manası yok bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı