Evet öyle. Ben RDR 2'den başka asla oyun oynamam, RDR 2 dışındaki oyunlara oyun bile demem.
Kardeşim çok çocukça cümleler bunlar sende farkındasındır umarım. Nereden geliyor bu özgüven ego?Evet öyle. Ben RDR 2'den başka asla oyun oynamam, RDR 2 dışındaki oyunlara oyun bile demem.
Ya sen hayırdır. Çok ilginç karaktersin cümlelerin aşırı keskin kendinden emin. Nereden geliyor bu söylesene bir sanki dünyada herşeye sen karar veriyormuş sun gibi bir his uyandırıyorsun. Yaşın kaç?RDR 2 kadar iyi olmayacak, boşa bekleme derim.
Linux cu değilmiydin sen??Bak benim bilgisayarımda tek oyun var. Asla başka oyun oynamam. Çünkü RDR 2'den başka oyunlar oyun demem ben, oynamam;
Eki Görüntüle 1778428
Katılıyorum. Adam rdr2 haricine oyun demiyorum ben diyor kafa yapısına bakarmısın dediğin gibi ergen tayfaKuvvetle muhtemel bir istatistik yapsak, şu RDR2 yi yere göğe sığdıramayan, oynadıktan sonra başka oyun oynuyamam diyen, ayılıp bayılan tayfanin yaş ortalaması 17-18 i geçmez. Belki 17-18 bile fazla. Bu bir oyun arkadaşlar. Her oyunun kendine has bir stili tarzı var. Kimi hikayesi ile öne çıkar kimi grafik kimi fizik vs vs. RDR2 diye abartılan oyun grafik ve fizikten ibaret bir oyun. Hikayesi kötü değil ama standart. Asla üst düzey bir hikayesi yok. Bu hikayeye üst düzey diyen arkadaşlar death stranding, metro, witcher felan oynuyabilirler. Ayrıca oyunun aksiyon ve akıcılığı da düşük. Ben hiç rdr oynarken heyecanlanmadim mesela. Bittiyse bitti yani abartılacak birşey yok silip başka oyuna geçeceksin. Kendi yılında yani 2018 yılında bile en iyi oyun ödülünü alamamış bir oyunun üstüne oyun yoktur demenin bir manası yok bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.