Merhaba, Steam üzerinden RDR2'yi sildim ancak fotoğraflarda görüldüğü gibi C: klasöründe bir RDR2 dosyası 112 GB yer kaplıyor. Bu dosyalar save dosyası mı ve silersem tüm savelerim silinir mi? Aydınlatırsanız sevinirim.
Belgeler/Rockstar Games/Red Dead Redemption 2/Profiles kısmından save dosyalarını alıp başka bir yere koyarak güvende tutabilirsiniz,bundan sonra denetim masasından da oyunu silersiniz.
Belgeler/Rockstar Games/Red Dead Redemption 2/Profiles kısmından save dosyalarını alıp başka bir yere koyarak güvende tutabilirsiniz,bundan sonra denetim masasından da oyunu silersiniz.
Olabilir. Yedeklenmis oyun dosyaları depotcache olarak mı depolaniyordu hatırlamıyorum. Depotcache, piyasaya surulmemis on yüklenen oyunlar için sifrelenmis bir dosya sağlıyor normalde. Belki yedeklenen oyunlar da bu şekilde oluyordur.