Çözüldü RDR2 Chapter 6'da NPC bölgeye yaklaşmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Chapter 6'ya geçtim ve John'u hapishaneden kurtarma görevindeyim. Ama lanet olası hava balonunu süren herif hapishaneye ve eve yaklaşmıyor ne yapmam lazım? Kafayı yemek üzereyim.

1680890327604.png

Orada diyor ki dürbünle aşağıdaki heriflere bak ve John'u bul. Sen John'un konumunu tespit etmeden hareket etmez zaten. Sağ tık ile dürbünü kaldır. Aşağıdaki tüm mahkumlara bakarak John'un yerini tespit et.

Oyun dosyalarını doğruladın mı? Teknik bir hata var gibi.
Teknik hata yok. John'un yerini tespit etmemiş belli ki.

Oyun dosyalarını doğruladın mı? Teknik bir hata var gibi.

Bölgedeki tarlada olan polisleri vs.'de izledim ama adam ilerlemiyor oyun buga girdi sanırsam.

Orada diyor ki dürbünle aşağıdaki heriflere bak ve John'u bul. Sen John'un konumunu tespit etmeden hareket etmez zaten. Sağ tık ile dürbünü kaldır. Aşağıdaki tüm mahkumlara bakarak John'un yerini tespit et.

Teknik hata yok. John'un yerini tespit etmemiş belli ki.

Yok tespit ettim hem tarlada sağ ve sol tarafta tarlada adamlar vardı başlarında polisler vardı.

Bölgedeki tarlada olan polisleri vs.'de izledim ama adam ilerlemiyor oyun buga girdi sanırsam.

Yok tespit ettim hem tarlada sağ ve sol tarafta tarlada adamlar vardı başlarında polisler vardı.
Ha o zaman farklı bir sorun var. Oyunu kapat, dosyaları doğrula tekrar girip dene. Mecbur baştan yapacaksın görevi :(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı