RDR2 chapter 6'yı 45 saatte bitirmek normal mi?

Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Selamlar öncelikle. RDR2'de Chapter 6'yı bitirdim. Epilogue 1'in başındayım. Şu ana kadar 45 saat oldu fakat sanki oyunu doya doya oynayamamışım gibi bir his var halbuki gördüğüm çoğu yan görevi de yaptım, yapmadığım illaki vardır sonuçta haritada gezdikçe karşımıza çıkıyor fakat gördüğüm her görevi yapmaya çalıştım.
Avlanma vs. hiç yapmadım. Chapter 6'nın sonuna kadar 45 saat kısa mı yoksa normal bir değer midir? Oynayanlar yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar öncelikle. RDR2'de chapter 6'yı bitirdim. Epilogue 1'in başındayım. Şu ana kadar 45 saat oldu fakat sanki oyunu doya doya oynayamamışım gibi bir his var halbuki gördüğüm çoğu yan görevi de yaptım, yapmadığım illaki vardır sonuçta haritada gezdikçe karşımıza çıkıyor fakat gördüğüm her görevi yapmaya çalıştım.
Avlanma vs. hiç yapmadım. Chapter 6'nın sonuna kadar 45 saat kısa mı yoksa normal bir değer midir? Oynayanlar yazabilir mi?

Bu his bana da olmuştu ancak yine de yan görevleri yan etkinlikleri yapmış olmama rağmen. Ve RDR 2'nin hakkını veremediğimi düşündüğümü hep hissetmiştim. Ve bitirmemin üstünden 3 ay geçti ve dayanamayıp tekrar başlayıp bitirdim ilk bitirdiğimde 65 saat de bitirmiştim. Bu 2. bitirişimde neredeyse 100 110 saat civarında bir maraton yapmışım... Yani bunu niye anlattım dersen diyeceğim o ki. RDR 2'yi hakkıyla bitirmen sadece hikaye üzerinden değil de Full yan içerikleriyle kafanı doldur. Gez toz bounty hunter görevlerini yap. Arada bir kamptaki adamlarınla yan görev geldiğinde yan görev yap. Eğer efsanevi balık yan görevini alırsan efsanevi balıkları avla efsanevi hayvanları avla. Vs eğer 2. defa bitirirsen bu şekilde bitirmeni tavsiye ederim. RDR 2 sadece hikayesiyle değil yan içerikleri dop dolu bir oyun.

Git insanları halatla yakalayıp tren yoluna at 3 5 eğlen, rdr2 bana göre sadece hikaye üzerine odaklanmış bi oyun değil. Beyaz arap atı falan yakalamak sarıyo.
Beyaz arap atını yakaladım. Chapter 2'den beri onu kullanıyorum baya hızlı ama yanından yılan geçse sırtından atıyor 😄
2. defa başlarsam eğer biraz daha eğlenceye vuracağım oyunu. (Yüksek ihtimalle başlarım)

Bu his bana da olmuştu ancak yine de yan görevleri yan etkinlikleri yapmış olmama rağmen. Ve RDR 2'nin hakkını veremediğimi düşündüğümü hep hissetmiştim. Ve bitirmemin üstünden 3 ay geçti ve dayanamayıp tekrar başlayıp bitirdim ilk bitirdiğimde 65 saat de bitirmiştim. Bu 2. bitirişimde neredeyse 100 110 saat civarında bir maraton yapmışım... Yani bunu niye anlattım dersen diyeceğim o ki. RDR 2'yi hakkıyla bitirmen sadece hikaye üzerinden değil de Full yan içerikleriyle kafanı doldur. Gez toz bounty hunter görevlerini yap. Arada bir kamptaki adamlarınla yan görev geldiğinde yan görev yap. Eğer efsanevi balık yan görevini alırsan efsanevi balıkları avla efsanevi hayvanları avla. Vs eğer 2. defa bitirirsen bu şekilde bitirmeni tavsiye ederim. RDR 2 sadece hikayesiyle değil yan içerikleri dop dolu bir oyun.
Tavsiyeler için teşekkürler. Epiluoge kısmını bitirdikten sonra tekrar başlamayı bi düşüneceğim. Bu sefer eğlenceye vurarak oynamaya çalışacağım, şuan en yüksek onurla bitirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı