Durmazzali47
Hectopat
Arkadaşlar 23 saatim var ve chapter 3'e daha yeni gelmiş sayılırım. İlerleme %33 (en son dutch ve hosea ile balık tuttuk.) Ama ben oyunu aceleye getirmek değil bol bol yan görev yaparak sindire sindire oynamak istiyorum. (hikaye bitince benim için o oyuna dair şeyler en azından birkaç ay rafa kalkıyor. Çünkü hikaye bitince yan görevler niyeyse beni hiç tatmin etmiyor. Bu tüm oyunlar için geçerli.) Mesele şu yolda giderken gördüğüm tüm işaretlere gidip zaten bakıyorum ama oyunda belli bir yan görev sistemi yok. Sadece ödül avları belliydi onlarda her şehirde bir kere yapıyorum daha da gelmiyor. Saint Denis de 1 kere, Strawbery de 1 kere ve Valentine de 2 kere yaptım daha tık yok. Biraz para ve onur da kasmak istiyorum. Şu an 2000$'ım var. Ve hala da yan görev yapmak istiyorum ancak dediğim gibi sistemli bir yer bulamadım. Normalde AC oyunlarında belli bir işaret olur ona giderdin ve yapardın. Ya da Witcher 3 de kontrat, yol ve işaretlerle yan görevsiz kalmazdın. Ama RDR bu konuda çok kafa karıştırıcı. Neyin nerede olduğun hiç anlamıyorum. Yan görevleri de güzel ama dediğim durum. Rutin olarak yan görev alabileceğim yerler var mı acaba? Yoksa yan görevler sadece kamp, yol ve ödül avcılığından mı ibaret. Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: