RDR2 Değerleri nasıl?

İşletim sistemi
Windows 10
Hocam konuyla alakasız ama benim size önerim taa kapatıp msaa 2x alıp render scaling 5/4'e alın textureler gereksiz blurlanıyor.

Hocam videodaki adamla neredeyse hemen hemen aynı FPS değerini alıyorum. (Adamda R5 3600 var tek fark bu.) Buna rağmen adam 40-50'li FPS'lerde akıcı oynuyor, ben o kasma hissiyatını hissediyorum.
Hocam o FPS değerlerinde hikaye oyunu kasma hissi yarattırmaması gerekiyor.

RDR2'nin bazı grafik ayarlarında high ile ultra arasında bir fark olmuyor, onları high'a çekin derim. Bununla ilgili videolar var YouTube'da.

Lightshot ile ekran görüntüsü almıştım, bir de telefon kamerası ve Steam'den alıp atayım;

YouTube videolarına inanma.

Ultradan kastın o hazır ayar çubuğunu sonuna kadar açmak mı yoksa gelişmiş ayarlar sekmesi dahil her şeyi elle teker teker sonuna kadar yükseltmek mi?

Çubukla ayarlarıdıysan normal gibi geldi bana.

Bence gayet iyi. İyi oyunlar iyi eğlenmeler.

Hocam öncelikle rehber için elinize sağlık teşekkür ederim. Ayarları dediğiniz gibi geçirdim bir iki ayar dışarıda kaldı sadece.

Zira fotoğraflar bulanık
taa kapatıp msaa 2x alıp render scaling 5/4'e alın textureler gereksiz blurlanıyor.
Bulanıklık var mı arkadaşlar? Bu arada taa kapatıp msaa 2x aldım fakat render scaling 5/4e alınca FPS 4'e düşüyor hocam, alamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…