Rehber RDR2 detaylı ayarlar

Olabilir hocam eğer water ayarlarını düşürürseniz 60FPS oynarsınız sudaki yansımanız biraz kötü gözükür ama kim ona bakar ki?
Onu High'da bırakmışım. Düşüreyim hemen. 1650S bu oyunda üzer gibi geliyordu ama şaşırttı beni. VRAM'i 6 GB olsa bide tadından yenmez.

Onu High'da bırakmışım. Düşüreyim hemen. 1650S bu oyunda üzer gibi geliyordu ama şaşırttı beni. VRAM'i 6 GB olsa bir de tadından yenmez.

Üzmez benim ayarlarım bende 4 GB VRAM kullanıyor. Sabit 75FPS alıyorum çoğu yerde oyunda optimizasyon sıkıntısı var zaten. Bende 1650S alacaktım sonra RTX 2060 aldım.

Onu High'da bırakmışım. Düşüreyim hemen. 1650S bu oyunda üzer gibi geliyordu ama şaşırttı beni. VRAM'i 6 GB olsa bide tadından yenmez.
Water Physics'i de 1/4 veya 0/4 yapın. Çok feci kastırıyor bu ayar.

Hocam 1650S'den nasıl 2060'a geçtiniz birden.

Birden geçmedim babama söylemeden önce 1650S almayı planlıyorum sonra konuştum tamam dedi bakmaya başladım amcamla 1650S'den bir anda 1660S oldu sonra da alacaksak fazla verip iyi alalım daha fazla götürsün dedi 2060 aldım.

Deneyeceğim demiştim ilk sayfada, yaklaşık 2 saattir oyunda sizin verdiğiniz ayarlarla oynuyorum. FPS inanılmaz bir şekilde stabilleşti. GeForce Experience'ın optimizasyonu ile oynamıştım önceden. Arada anlık FPS düşüşü filan oluyordu, az önceki 2 saatlik deneme sürecimde hiçbir şekilde FPS düşüşü yaşamadım. İyi ki denk gelmişim bu konuya. Teşekkürler tekrardan.

Bu arada, yeni yorum olarak yazma sebebim ilk sayfadaki yorumumda Düzenle seçeneği kalkmış yorumu atalı belirli bir süre geçtiği için. Bildirim gidecek olan arkadaşlardan özür diliyorum.

Tamamdır hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Konuda yazan ayarları yaptım, 10600KF + 1660S ikilisi ile ortalama 60-70 FPS aldım ancak görüntüye biraz önem verdiğim için çözünürlük ölçeklendirmeyi 1.25'e çektim ve ortalama 45-50 FPS alıyorum. Ultra ayarlardan hiç farkı yok, FPS farkı ise 10-15 arası. Teşekkürler hocam.
Güncelleme: Bazı yerlerde 70-80 FPS'e kadar çıkıyor, oyun hem yağ gibi akıyor hem de görüntü efsane.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…