Onun yerine NVIDIA grafik ayarlarından DLDSR açın daha iyi görüntü alacaksınız hem de darboğaz azalacak. O işlemciyle darboğaz yapmaması lazım normalde.
Bol bol forumda ve diğer forumlarda gördüğüm için böyle bir çözüm konusu açmak istiyorum. Masaüstünde bile takılıp donuyorsa, oyunlarda ekran kartı kullanımı sıcaklık değerleri normal olduğu halde düşüyorsa ve kasıyorsa, format atmanıza ve son sürücüyü kurmanıza rağmen hala aynı ise ve...
Masaüstünde varsayılan olacak. Oyun içinden 1440p seçiceksin. Grafik ayarlarını videodaki gibi yapınca 100 FPS üstü verecek. 1440p açsanda FPS 60 üstü olacak zaten. Kendim 1440p monitörde bu şekilde oyunları 4k oynuyorum. Masaüstünde görüntü bozulmuyor çünkü masaüstünde 1440p kullanıyorum.
Masaüstünde varsayılan olacak. Oyun içinden 1440p seçiceksin. Grafik ayarlarını videodaki gibi yapınca 100 FPS üstü verecek. 1440p açsanda FPS 60 üstü olacak zaten. Kendim 1440p monitörde bu şekilde oyunları 4k oynuyorum. Masaüstünde görüntü bozulmuyor çünkü masaüstünde 1440p kullanıyorum.