RDR2 düşük FPS veriyor

Onu nasıl yapıyoruz?

NVIDIA Denetim Masası ayarlarından yapacaksınız. Yanında yapmak istediğiniz çözünürlük yazıyor 1440p olanı seçin. Uyguladıktan sonra RDR2'ye girip çözünürlük kısmından 1440P'ye yükseltin.

Desktop Screenshot 2024.09.11 - 20.47.00.38.png

Ek olarak bu gün 561.09 sürücüsü çıktı ona güncelleyin.

NVIDIA Denetim Masası ayarlarından yapacaksınız. Yanında yapmak istediğiniz çözünürlük yazıyor 1440p olanı seçin. Uyguladıktan sonra RDR2'ye girip çözünürlük kısmından 1440P'ye yükseltin.

Eki Görüntüle 2308092

Ek olarak bu gün 561.09 sürücüsü çıktı ona güncelleyin.
DSR düzgünlük kaç olsun peki?

DSR düzgünlük kaç olsun peki?

DLDSR yeni olanı seçin. 1440p Ultra veya 4K optimize ayarlar. Bana göre 4K optimize ayarlar en güzeli. 4k seçip videodaki ayarları uygulayabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Videoda görüyorsunuz. Ayarları vs.de gösterdim. Lütfen yorumlar mısınız normal mi, sorun nedir?

vsync ayarını kapat

DLDSR yeni olanı seçin. 1440p Ultra veya 4K optimize ayarlar. Bana göre 4K optimize ayarlar en güzeli. 4k seçip videodaki ayarları uygulayabilirsiniz.

hocam monitörüm 1080p. 1440p seçince normal masaüstünde görüntü bozuluyor ve oyun icinde 20fps kaybettiriyor.

Hocam monitörüm 1080p. 1440p seçince normal masaüstünde görüntü bozuluyor ve oyun icinde 20FPS kaybettiriyor.

Masaüstünde varsayılan olacak. Oyun içinden 1440p seçiceksin. Grafik ayarlarını videodaki gibi yapınca 100 FPS üstü verecek. 1440p açsanda FPS 60 üstü olacak zaten. Kendim 1440p monitörde bu şekilde oyunları 4k oynuyorum. Masaüstünde görüntü bozulmuyor çünkü masaüstünde 1440p kullanıyorum.

1726173791697.png

Masaüstünde varsayılan olacak. Oyun içinden 1440p seçiceksin. Grafik ayarlarını videodaki gibi yapınca 100 FPS üstü verecek. 1440p açsanda FPS 60 üstü olacak zaten. Kendim 1440p monitörde bu şekilde oyunları 4k oynuyorum. Masaüstünde görüntü bozulmuyor çünkü masaüstünde 1440p kullanıyorum.
dsr duzgunluk kac olsun hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı