RDR2 düşük FPS

Barkın Ay

Decapat
Oyuna 5-6 ay once en son girmiştim ve yükseğe yakın ayarlarda 50-60 FPS arası alıyordum. Ve 6 aydır hiç girmedim ve yeni bir gireyim dedim ve 20-30 FPS alıyorum. Ayarları en düşük ayarlara çektim ve gene 20-30 FPS alıyorum. Bilgisayar güç tasarruf modunda da değil. Ekran kartı 1600 MHz civarında çalışıyor. Düşük de değil, sorun nedir bir bilgisi olan var mı?

Oyuna 5-6 ay once en son girmiştim ve yükseğe yakın ayarlarda 50-60 FPS arası alıyordum. Ve 6 aydır hiç girmedim ve yeni bir gireyim dedim ve 20-30 FPS alıyorum. Ayarları en düşük ayarlara çektim ve gene 20-30 FPS alıyorum. Bilgisayar güç tasarruf modunda da değil. Ekran kartı 1600 MHz civarında çalışıyor. Düşük de değil, sorun nedir bir bilgisi olan var mı?

Yeni driverları kurman lazım.

DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp tekrar kurulum yapmayı deneyiniz.

Denedim ama bir şey değişmedi maalesef.

DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp tekrar kurulum yapmayı deneyiniz.

Selam bugün akşam üzeri oyuna girdim ve 60 FPS alıyordum biraz oynadım ve kapattım. Şimdi yeniden açtım ve gene 20-30 FPS alıyorum bir bildiğin var mıdır acaba?

Sonunda çözdüm, oyunu kısayol olarak Steam'e eklemiştim FPS'ime bakabilmek için sorun da oymuş. Steam'e ekleyince düşük FPS alıyorum nedenini bilmiyorum oyunu direkt Rockstar Launcher üzerinden açınca 60 FPS alıyorum. Yardım eden herkese çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı