RDR2 ekran kartını ve VRAM'i görmüyor

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 3600 | RX6600XT Speedster Qick 308 8GB | Kingston Fury Beast 2x8GB RAM | 2TB HDD + 1TB SSD | Attack Shark X2Pro | Bloody B930 | H2002P | MSI CREATOR Z17
Meslek
Grafik Tasarım
Merhaba,
RDR2'ye 1. oyundan daha iyi olamayacağı için bu zamana kadar şans veremedim, şimdi de oyun ekran kartımı kabul etmiyor.

Oyun açılıyor ama ne tam ekran yapmama ne diğer ayarlara dokunmama izin vermiyor. İşin komik tarafı ayarları değiştirememe sebebim sistemimin düşük olması ama oyun maksimum ayarlarda açılı geliyor.

Sadece tam ekran yapıp V-Sync'i kapatmam gerek ama izin vermiyor...

Görüntüdeki hatada tamam dersem oyuna girebiliyorum ama üstte yazdıklarım oluyor.

Driver güncellemeleri tam, oyun 3. kere yüklendi ve 2 dosya doğrulaması yapıldı. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA'nın uygulamasında oyunları optimize et diye bir ayar vardı sistemine göre optimize ediyordu AMD'de de öyle bir şey var mı bilmiyorum fakat varsa o şekilde yapabilirsin.

Oyun ayarlarından grafik bölümünde en üstte "output adapter": 1 olarak gözüküyor olması lazım onu "0" olarak değiştirmeyi deneyin. Ayrıca DDU ile ekran kartının sürücüsünü kaldırıp tekrardan indirmeyi denediniz mi?

O ayar zaten 0 bir arkadaşım da 1 yap demişti ama oyun herhangi bir ayarı değiştirmeme sistemimin çok kötü olduğunu söyleyerek izin vermiyor. 3GB VRAM sahibi olduğumu söylüyordu 2GB kullanacak kadar ayarladım tüm ayarları kıstım yine kaydettirmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…