RDR2 ve Ultimate Edition farkı nedir?

Normal oyunu alın, Ultimate değmez almaya.
Online'da hilelere denk gelirseniz (ki her yerdeler) bazıları size harcayamayacağınız kadar para ve altın veriyor zaten ve ban da yemedik arkadaşlarım ve ben :D 2 tane Suriyeli adam (şaka yapmıyorum) bizi zengin etmişti.

Online'da hilelere denk gelirseniz (ki her yerdeler) bazıları size harcayamayacağınız kadar para ve altın veriyor zaten ve ban da yemedik arkadaşlarım ve ben :D 2 tane Suriyeli adam (şaka yapmıyorum) bizi zengin etmişti.
Aman dikkat edin, ben bu yüzden iki kez ban yedim. İlk oynayışımda oyun bana kasaları verdi sanmıştım, ancak aslında hilecilerin bu kasaları verdiğini anlamam uzun sürdü. Sonunda fark ettiğimde oyundan 1 aylık ban yedim.

İkinci oynayışımda ise Hilecileri ve özellikle Irkçı olanları sesli sohbetten kudurtuyordum. Bazıları hile kullandığı için kendini online ortamın ilahı sanıyordu ve bunu açıkça dile getiriyorlardı. O an, sırf onlara karşı koymak için hile almayı bile düşündüm. Başka bir zaman kasalardan tekrar para topladım, (Yanlış anlaşılmasın oyunda iyi kalpli hilecilerde var)fakat oyun beni uzun süre banlamadı. Ben de o parayla ciddi oynamaya başladım. Ancak bir gün aniden banlandım.

O an aklıma iki ihtimal geldi: Ya oyun tekrar kasalardan para kazandığımı anladı ya da hileciler beni rapor botlarıyla spamlayarak banlattı.

Size tavsiyem, bu tür kasaları kesinlikle açmamanız yönünde. Eğer aldıysanız bile insan içinde açmayın, çünkü birisi hesabınıza girip özellikle rapor atabilir. Hilecilerin olduğu odalarda bile durmamanız en iyisi. Hatta mümkünse single online oynarsanız sizin için çok daha güvenli olacaktır.

DİPNOT: Rockstar oyunlarına emek vermeniz tavsiye edilmez.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı