bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.927 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 16 Aralık 2022 #11 Ar0x dedi: Arap atı önermem. Genişletmek için tıkla... Neden? Oyunda ki en iyi at onlar.
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.055 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #12 xNereY dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Ata binme hissi vermiyor. Daha çok midilli gibi hissetiriyor. Missouri Fox Trotter gibi bir efsane varken önermem Arap atından daha hızlı ve çok cesur bir at keza turkoman da.
xNereY dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Ata binme hissi vermiyor. Daha çok midilli gibi hissetiriyor. Missouri Fox Trotter gibi bir efsane varken önermem Arap atından daha hızlı ve çok cesur bir at keza turkoman da.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.927 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 16 Aralık 2022 #13 Ar0x dedi: Arap atı önermem. Missouri Fox Trotter, Turkoman bakın. Genişletmek için tıkla... Araştırdım ve Blackwaterdan alınıyor. Hocam adam daha oyunun en başında.
Ar0x dedi: Arap atı önermem. Missouri Fox Trotter, Turkoman bakın. Genişletmek için tıkla... Araştırdım ve Blackwaterdan alınıyor. Hocam adam daha oyunun en başında.
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.055 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #14 bonz dedi: Araştırdım ve Blackwaterdan alınıyor. Hocam adam daha oyunun en başında. Genişletmek için tıkla... Turkoman Chapter 3'te bir görevde alınabiliyor. Missouri Fox Trotter'da chapter 2'de alınabiliyor. Ben chapter 2'de aldım bedava. Kaynak : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bonz dedi: Araştırdım ve Blackwaterdan alınıyor. Hocam adam daha oyunun en başında. Genişletmek için tıkla... Turkoman Chapter 3'te bir görevde alınabiliyor. Missouri Fox Trotter'da chapter 2'de alınabiliyor. Ben chapter 2'de aldım bedava. Kaynak : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
myth1 Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #15 xNereY dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Önerdiği at daha hızlı ve daha sadık ondan.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.927 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 16 Aralık 2022 #16 Ar0x dedi: Turkoman Chapter 3'te bir görevde alınabiliyor. Missouri Fox Trotter'da chapter 2'de alınabiliyor. Ben chapter 2'de aldım bedava. Genişletmek için tıkla... Nasıl alınıyor bedava?
Ar0x dedi: Turkoman Chapter 3'te bir görevde alınabiliyor. Missouri Fox Trotter'da chapter 2'de alınabiliyor. Ben chapter 2'de aldım bedava. Genişletmek için tıkla... Nasıl alınıyor bedava?
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.055 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #17 bonz dedi: Nasıl alınıyor bedava? Genişletmek için tıkla... Mesajıma ekledim. bonz dedi: Nasıl alınıyor bedava? Genişletmek için tıkla... Missouri Fox Trotter uğraştırıyor, uğraşmak istemiyorsan Turkoman al. Turkoman için chapter 3'te belirli bir görevde olman gerekiyor.
bonz dedi: Nasıl alınıyor bedava? Genişletmek için tıkla... Mesajıma ekledim. bonz dedi: Nasıl alınıyor bedava? Genişletmek için tıkla... Missouri Fox Trotter uğraştırıyor, uğraşmak istemiyorsan Turkoman al. Turkoman için chapter 3'te belirli bir görevde olman gerekiyor.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.927 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 16 Aralık 2022 #18 Ar0x dedi: Mesajıma ekledim. Missouri fox trotter uğraştırıyor, uğraşmak istemiyorsan Turkoman al. Turkoman için chapter 3'te belirli bir görevde olman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Şuan chapter 3'deyim alırım. Ücreti ne kadar acaba?
Ar0x dedi: Mesajıma ekledim. Missouri fox trotter uğraştırıyor, uğraşmak istemiyorsan Turkoman al. Turkoman için chapter 3'te belirli bir görevde olman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Şuan chapter 3'deyim alırım. Ücreti ne kadar acaba?
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.055 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #19 bonz dedi: Şuan chapter 3'deyim alırım. Ücreti ne kadar acaba? Genişletmek için tıkla... Satılmıyor bir görevde alabiliyorsun. Spoiler :At çalma görevine geldiniz mi ?
bonz dedi: Şuan chapter 3'deyim alırım. Ücreti ne kadar acaba? Genişletmek için tıkla... Satılmıyor bir görevde alabiliyorsun. Spoiler :At çalma görevine geldiniz mi ?
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.927 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 16 Aralık 2022 #20 Ar0x dedi: Satılmıyor bir görevde alabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler Peki oyunda ki en iyi at hangisi? Bir liste gibi bir şey var mı?
Ar0x dedi: Satılmıyor bir görevde alabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler Peki oyunda ki en iyi at hangisi? Bir liste gibi bir şey var mı?