RDR2 en hızlı atı erkenden almalı mıyım?

Az önce 3. bölüme geçtim, Turkoman atının görevine geldiğimde alacağım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Turkoman atını aldım ancak eyerimi kendisine takamıyorum, nedendir sizce?

Eki Görüntüle 1605837Eki Görüntüle 1605838

Ayrıca bu Turkoman'a geçmeliyim değil mi? Herhangi bir yanlış yok umarım.
Ben 3.bölüm de bayağı oynadım daha gelmedim nasıl aldın? Hangi görev?

Bu arada bu yama ile Fontları düzeltebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Selamlar, Hosea'nın görevi olması lazım yeni kamp alanına yakın bir yerde, Braithwaite'lerin görevlendirmiş olduğu Lemoyne çetesinin kaçak içki imalathanesinden şerif göreviyle el koymuş olduğunuz içkileri Braithwaite'lere geri götürüyorsunuz daha sonrasında Braithwaite'in kadın lideri içkileri geri teslim almayı reddediyor ve sizi Rhodes'in barına gönderiyor. Barda bir süre ücretsiz olarak içkileri dağıttıktan sonra Lemoyne çetesindekiler barı basıyor ve içkileri çalanların biz olduğunu söylüyorlar, daha sonrasında çatışma kaçınılmaz oluyor. Çatışma sonrasında Hosea ile kaçıyoruz ve kampa yakın bir alanda Hosea Braithwaite'ler ile kalan içkiler hakkında görüşmeye gideceğini söylüyor. Biz de gidip Dutch ile konuşuyoruz ve Dutch bizden Braithwaite ve diğer büyük zengin aile ile(adını unuttum) görüşmemizi istiyor. Braithwaite değil de diğer göreve gittiğimizde John ve Meksikalı dostumuz ile Braithwaite'in atlarını çalıyoruz ve satmaya götürdüğümüzde satacağımız insan ile etkileşime girmeden Turkoman atını beslersek, seversek ve fırçalarsak size bağlılığı artıyor. Biraz daha devam ettirdiğimizde haritada geçici at olarak gözüküyor. Diğer Arap atları satılıyor ancak görev bittiğinde Turkoman atı haritada kalmaya devam ediyor.Gidip üzerine bindiğinizde kendi atınız ile birlikte ahıra gittiğinizde eyeri takarak kullanmaya başlayabiliyorsunuz. O görevi bu şekilde hatırlıyorum, umarım doğrudur. Ayrıca görevin adı "Akşam Yemeği İçin At Eti" eğer kontrol etmek isterseniz. Font önerisi için de teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı