Çözüldü RDR2 "error: This Rockstar Games account doesn't own RDR2." hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yiitolamadik

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
İyi sosyaller. Oyunu bugün Steam üzerinden satın aldım. İndirip girmeye çalıştığımda bu hatayla karşılaşıyorum. Herhangi bir forumda belirgin bir çözüm bulamadım, çözebilen var mı acaba?

Çözüm
Ses sürücülerimi güncelleyip çözüme ulaşabildim ben, burada söylenen çözümleri deneyebilirsiniz çözüme ulaşamazsanız beklemekten başka çare kalmıyor...
Merhaba aynı hatayı bende alıyorum, oyunu bugün aldım ve yükledim. Şimdi tekrar kaldırdım ve yüklüyorum, acaba sorunu çözebildin mi?

Ayni seyi herkes yasitor 550 tl indirime girdi diye herkes aldi ama oynayamadikran sonra ne ifade ediyor bilmiyorum sinirliyim bu duruma

Ses sürücülerimi güncelleyip çözüme ulaşabildim ben, burada söylenen çözümleri deneyebilirsiniz çözüme ulaşamazsanız beklemekten başka çare kalmıyor...

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…