Bu Türkiye'de oyun fiyatları çok saçma.Yabancılarda 30£ olan şey bizde 300 TL olması çok saçma.
Maksimum 40 saat seni eğlendirecek bir şey sadece.Bu kadar lüks olması kötü bir şey.
Bu Türkiye'de oyun fiyatları çok saçma.Yabancılarda 30£ olan şey bizde 300 TL olması çok saçma.
Maksimum 40 saat seni eğlendirecek bir şey sadece.Bu kadar lüks olması kötü bir şey.
Onlara para kazandırıp firmaya hiçbirşey vermeyeceğine korsan oyna. İndirim olur, Epic kupon verir o zaman alırsın. Çoğu oyunu böyle oynuyorum, alabileceğim bir fiyata düştüğünde bitirmeme rağmen gidip alıyorum firmaya destek olmak için.
Hocam ben ucuza oyun hesapları almıştım sorun yaşamadım çok ucuza siz de alabilirsiniz satan bir-iki kişiyi etiketleyim Discord'dan iletişime geçersiniz onlarla kendileri mesajı görürlerse versinler. @DDLAO@maleniaa
İkisinden de hesap aldım güvenilir.
Onlara para kazandırıp firmaya hiçbir şey vermeyeceğine korsan oyna. İndirim olur, Epic kupon verir o zaman alırsın. Çoğu oyunu böyle oynuyorum, alabileceğim bir fiyata düştüğünde bitirmeme rağmen gidip alıyorum firmaya destek olmak için.
Hocam çok iyi oyun olsa da değmez. Yazın 150₺'yi zorlar belki, hatta burada ek %20 indirimli satanlar oluyor. Öyle alırsınız. Oyunu alırken de karşıdaki kişiye söyleyin, ödeme ve alımdayken mutlaka kayıt alın.