Ben geçen gün 2. el PS4 sürümü 140TL'ye satın aldım. Kitapçık ve haritası da var içinde şimdi sıkıntısız oynuyorum ve bitirdikten sonra satacağım
Ayrıca Online mod da dahil bence güzel fiyat
DC ver istersen. Ha 50 kişiye satılan offline bir hesapta oynamışsın ha korsanda. Zaten sonra dediğim gibi satın alırsın. Epic kupon verip indirim yaptığında 140TL'ye geliyor ama bu sene daha da indirime girecektir 120'lere ineceğini düşünüyorum. Hem Online'da var daha sonra satın aldığına değer.
DC ver istersen. Ha 50 kişiye satılan offline bir hesapta oynamışsın ha korsanda. Zaten sonra dediğim gibi satın alırsın Epic kupon verip indirim yaptığında 140TL'ye geliyor ama bu sene daha da indirime girecektir ha 120'lere ineceğini düşünüyorum. Hem Online'da var daha sonra satın aldığına değer.
Bak, güzel kardeşim senin için harika bir taktik vereceğim:
Epic'te Yaz indirimine girdiği zaman 60 liralık kuponu da kullan ve öyle al. En iyi ve ucuz deal bu. Artı, forumda şu an 10 TL'ye single'ı satılıyor zaten. Offline mod da oynayabilirsin.
Mail atabilirsiniz. darkemre1941@outlook.com adresine. Mail attım bakarsanız. Mail atabilirsiniz. darkemre1941@outlook.com adresine. Mailinize bakar mısınız?