RDR2 Forza 5 gibi oyunlar için sistem önerisi

Yerine attığım daha iyi olmaz mı? Hem daha ucuz hem de 4070S var.

Buna bile Power Boost koymuşlardır diye tahmin ettim.

Buna bile Power Boost koymuşlardır sandım.

Geçen bu sistemi başka bir forumda bir konuya attım. Arkadaşın herhalde bir küfür etmediği kaldı. Ekran kartı niye NVIDIA değil diyordu. Hocam Zotac diyoruz adam orada NVIDIA yazacak diyor. Kart yine NVIDIA'nın diyoruz en sonunda ban yedi galiba. Zotac'ı görünce ufak bir sinir krizi geçirdi.

Açıkçası atılan hiçbir sistemi önermem. Görseldeki özelleştirmeleri yapıp bu sistemi almanızı öneririm.

Monitör olarak Dell G2724D 27" 1 ms QHD Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Dosya Ekleri

• 1719703676527.png
    1719703676527.png
    78 KB · Görüntüleme: 32
Açıkçası atılan hiçbir sistemi önermem. Görseldeki özelleştirmeleri yapıp bu sistemi almanızı öneririm.

Monitör olarak Dell G2724D 27" 1 ms QHD Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Yapacağım öneriler hemen hemen aynı,
Ben olsam 7800x3d yerine 7500F alır ekran kartını 4070 Ti Super yaparım, sıvı soğutma masrafından kurtulurum. Zaten işlemci tabanlı oyunlarda monitörün Hz'ini her türlü fulleyecek işlemci, hikayeli oyunlarda daha iyi performans alır ve daha uzun ömrü olur.
Monitör olarak MSI G274QPX 27" 1 ms WQHD G-Sync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bunu öneririm, 240Hz hem de.

Yapacağım öneriler hemen hemen aynı,
Ben olsam 7800x3D yerine 7500F alır ekran kartını 4070 Ti Super yaparım, sıvı soğutma masrafından kurtulurum. Zaten işlemci tabanlı oyunlarda monitörün Hz'ini her türlü fulleyecek işlemci, hikayeli oyunlarda daha iyi performans alır ve daha uzun ömrü olur.
Monitör olarak MSI G274QPX 27" 1 ms WQHD G-Sync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bunu öneririm, 240Hz hem de.

Sıvı soğutma kendinde var zaten sistemin. Ben ayrı olarak sadece küçük bir üst modelini ekledim. 4070 Ti Super gerek olduğunu düşünmüyorum 2K da 4070s ile hemen hemen aynı performansları verirler zaten.

Sıvı soğutma kendinde var zaten sistemin. Ben ayrı olarak sadece küçük bir üst modelini ekledim. 4070 Ti Super gerek olduğunu düşünmüyorum 2K da 4070s ile hemen hemen aynı performansları verirler zaten.
7600 ve üstünde zorunlu kılıyor sıvı soğutmayı, mantıksız olsa da maalesef öyle. 7500F alınca hava soğutma seçilebiliyor. Evet aslında hemen hemen aynı performansı veriyorlar ama 4 GB ekstra vrame sahip, Ray Tracing yada Frame Generation'ı rahatlıkla açmasını sağlar, ama ona kalmış.

Hocam hiç AMD ekran kartı ve işlemci kullanmadım oyun performansı nasıldır bir de Intel ve RTX'li bir sistem önerebilir misiniz?
Knk AMD al daha fazla para dökme bence. Hem iş de yapmayacaksın. Nvidia alıp daha az vram 10-15fps daha az performans ve istisnai durumlar halince 5-8 derece daha fazla ısı (ortam ısısı ve gpu yükü önemli). Intel gpu lar için daha zaman var yani alma.

Evet hocam sizinki daha mantıklıymış. Vatan Bilgisayar bu aralar güzel F/P sistemler satsada genel anlamda kazık olduğu için pek bakmıyorum.
Herhangi ek pc yükseltmesinde ücretsiz montaj, 2 cihaz 1 yıllık kaspersky ve 2 yıl garanti veriyorlar. Windows ve ofis programlarını vermiyorlar sadece

2K monitör 4060 Ti 16 GB bir sistem yeterli olacaktır
4060 Ti yetersiz 2K için, şuan DLSS FG falan idare etse de ileriki vakitlerde sorun yaşayacaktır. En az 4070 Super bakılmalıdır diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı