RDR2 FPS arttırma

ruzgaraz

Hectopat
Daha fazla  
Bir kere burada ben güzel bir performans almayı amaçlıyorum ancak ekran görüntüsünde verdiğim ayarlarda ya piksel ya da bulanık gözüküyor. 1024 768 oynuyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    542,8 KB · Görüntüleme: 134
Görev yöneticisinden yüksek öncelik atayın, güç seçeneğini yüksek performansa getirin, NVIDIA kullanıyorsanız GeForce Experience'dan oyunu optimize edin, arka planda çalışan uygulamaları kapatın. Olmuyorsa bunu deneyin.

Bir kere burada ben güzel bir performans almayı amaçlıyorum ancak ekran görüntüsünde verdiğim ayarlarda ya piksel ya da bulanık gözüküyor. 1024 768 oynuyorum.
Öncelikle sisteminiz nedir? Sonrasında bulanık görüntü alma sebebiniz bariz şekilde çözünürlük ve ekran ölçeği ayarı.

RAM'inizi artırın. Aynı frekans değerlerinde ve CL değerinde mümkünse aynı marka ve model, RAM alarak bilgisayarınızı yüksetin.

Windows oyun modunu aktifleştirin.

Aramaya grafik ayarları yazın, açılan pencerede tiki açık konuma, getirin ve aşağıdan göz at seçeneğine tıklatıp oynadığınız oyunların .exe dosyalarını dosya konumundan ekleyip, eklediğiniz oyunun üzerine tıklatıp, seçenekleri yüksek performans konumuna getirin.

Başlangıç uygulamalarını optimize edin, kullanmadığınız gereksiz yere sistemi yoran uygulamaları kapatın.

Güç ve uyku ayarlarına girip, ek güç ayarlarından yüksek performans seçeneğini seçin.

Ekran kartınızın, yüksek performansta çalışmasını sağlayacak optimizasyonları yapın ve kaydedin.

Masaüstünüzde, çok fazla kısayol bulundurmayın.

Oyun ayarlarınızı, grafik kartınızı yormayacak şekilde, performansa yönelik ayarlayın.

Bu yöntemler yardımcı olacaktır. Ama RAM FPS artırmanızı ve anlık düşüşleri önleyecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı