RDR2 Geyik Anısı

Şu oyunda 10 dakika boyunca bir kişiyi bile öldürmeyen bir insan varsa ödül verilmeli. Bu arada ben bu oyunda sadece görev yaptım avlarla falan uğraşmadım. Hikayeyi okuyunca avlanasım geldi.
Ama çok zevkli değil mi?

Yanlışlıkla bir polise çarpıp polisleri peşime takıp onları katlederek 500 dolar ödül konmuştu başıma. Peşime düşen ödül avcılarını haklamak aşırı derecede zevkliydi ve mükemmeldi.. Silah mekanikleri yüzünden adam öldürmemek için zor duruyordum çünkü çok zevkli.

Ama çok zevkli değil mi?

Yanlışlıkla bir polise çarpıp polisleri peşime takıp onları katlederek 500 dolar ödül konmuştu başıma. Peşime düşen ödül avcılarını haklamak aşırı derecede zevkliydi ve mükemmeldi. Silah mekanikleri yüzünden adam öldürmemek için zor duruyordum çünkü çok zevkli.

Oyunda tabanca ve altıpatlarları kullanmak gerçekten harika hissettiriyor +pompalı tüfekler.

Ama çok zevkli değil mi?

Yanlışlıkla bir polise çarpıp polisleri peşime takıp onları katlederek 500 dolar ödül konmuştu başıma. Peşime düşen ödül avcılarını haklamak aşırı derecede zevkliydi ve mükemmeldi.. Silah mekanikleri yüzünden adam öldürmemek için zor duruyordum çünkü çok zevkli.
Genelde polisleri öldürmüyordum ben. Valentine'de kendine çok güvenen kabadayılar oluyor. Öldürüp kilometrelerce kaçıyorum.

Oyunda tabanca ve altıpatlarları kullanmak gerçekten harika hissettiriyor +pompalı tüfekler.
Pompalı tüfekle ölmüş adamın tüm kollarını, bacaklarını ve kafasını kesmete çok güzel. Oyun da ne yapsak ayrı bir his.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı