RDR2 gibi bir başyapıt oyun tavsiyesi

God of War Tomb Raider Uncharted The Last of Us Control'a plauqe innonce a plauqe reguiem robocop: Rogue City Hogwarts Legacy Lords of the Fallen clair obscur: Expedition 33 Star Wars serisi.

TLOU, Uncharted, GoW oyunları aşırı iyidir (Uncharted'ın eskileri belki çıkış yılı nedeniyle sarmayabilir). Ek olarak, oynanış olarak dolu dolu olmasa da, hikayesiyle, karakterleriyle ve diğer etkenleriyle Detroit: Become Human çok güzel bir oyun. Epey sürükleyiciler. Bir de listeye Mafia ve CoD serisi eklenebilir. Ancak bunların da iyilerini oynamak gerek; örneğin, bazı gerçekten kötü denebilecek CoD oyunları var, onları oynarsanız harcadığınız zamana pişman olursunuz.

GoW 2018 ve Ragnarok. CoD MW ve Black Ops serisi. CoD oyunlarını tek oturuşta bile bitirebilirsiniz hem kısa hem sürükleyici. RDR2 en overrated oyunlardan birisidir bu arada.

CoD oyunları genel olarak kısa olmasa iyi aslında. F/P açısından değerlendirirsek fiyatının hakkını verir mi orasına emin değilim ama güzel bir deneyim yaşatacağına eminim. RDR2 yorumuna bende katılıyorum.

Beni oyuna bağlayacak sağlam bir oyun arıyorum.

Ghost of Tsushima önerebilirim bende. Bağımsız yapım istersende Sally Face ve Katana Zero olabilir.

Açık dünya oyunları sevdiğiniz anlaşılıyor.Yorumlarda ne kadar karşıt görüş olsada RDR2 gerçekten bir başyapıt.Benzeri olmayan bir oyun.Last of serisini tavsiye edenler olmuş zaten ben size farklı oyunlar tavsiye edeceğim.

Ghost of Tsushima güzel bir açıkdünya oyunudur.Sizi sürükleyeceğini düşünüyorum.
Star Wars Fallen Order ve Jedi Survivor iki oyun birleşik oynandığında oldukça güzel oluyor.İyi mekaniklere ve grafiklere sahip bir oyun.
The Legend Of Zelda Breath of the Wild ve Tears Of kindom oyunları pc kurulumları biraz zor ama güzel oyunlar.
Horizon Zero Dawn serisi oldukça güzel mekaniklere sahip sürükleyici bir oyun.
ve tabiki God Of War 4 ve Ragnarok olabilir.

Verdiğim örnekler çoğuınlukla 3.şahıs ve eski çağlarda geçen oyunlar.Biraz daha günümüz yada gelecek oyunları dersek tek bir örnek vereyim.

CyberPunk 2077 ve Liberty DLC si tabiki bu verdiğim örnekler Açık dünya oyunlarına göre çoğunlukla.

GoW 2018 ve Ragnarok. CoD MW ve Black Ops serisi. CoD oyunlarını tek oturuşta bile bitirebilirsiniz hem kısa hem sürükleyici. RDR2 en overrated oyunlardan birisidir bu arada.
GoW serisi kalitelidir. Mw serisinin sadece eski üçlemesi oynanmalı. Black Ops ise sadece 1 ve 2. Rdr2 konusunda katılmıyorum. Neden böyle bulduğunuzu merak ettim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı