RDR2 gibi oyun önerisi

Ben de sizdenim, konsola çıktığı gün dedim ben gidip Playstation alacağım (öncesinde de Spider-Man ile gaza gelmiş olabilirim :D) ve o günden beri hem bilgisayar hem de Playstation'da bırakmadan ve sıkılmadan oynadığım tek oyundur. Böyle başka bir oyun gelir mi? Sanmam açıkçası. Yanına çok yaklaşmayacağını bilsem de Cyberpunk'la bir tür bağ kurmuştum oynarken. Oynanış açısından kesinlikle tam puandan çok uzakta kaldığını düşünsem de karakterle aramda farklı bir bağ kurmuştum aynı Arthur'da olduğu gibi... :')

Ve yukarıdaki arkadaşlara da katılıyorum, Mafia 2 de kısa ve insanı alıp farklı diyarlara götüren, karakterleri kendini sevdiren bir oyundu. Vito da unutulmayacak karakterler listemde :D
Karakterle bağ kurulan oyunları seviyorsanız bu yarışmanın birincisi gta 4 olur. Tavsiye ederim.
 
Witcher serisini aşırı şekilde tavsiye ederim. 1I oynamadım ama 2 ve 3 oynarken lütfen bitmesin dedirtti. Skyrim önerebilirim. Tamam RDR ile uzaktan yakından alakası yok ama bu oyundaki hikayeler, ana görevden farksız yan görevler, ufak detaylar, ejderhalar falan hep mükemmele yakın seviyede. Hani başında saatler geçirtir. Skyrim deyince Fallout'u anmazsak olmaz. Özellikle New Vegas ve 4 inanılmaz oyunlar. Yukarıda belirtilen Mafia 2 var. Vito Scaletta demek yeterli bence :) Sonra GTA 4 var, arkadaşların da belirttiği gibi Slav dostumuz Nico Bellic'e bağlanıyorsunuz. Hâlâ güncelliğini koruyan bir oyun GTA 4. Keza GTA 5 de hikaye ve oynanış olarak güzeldir her ne kadar Trevor'dan başka akılda kalıcı bir karakteri olmasa da. Assassin's Creed üçlemesinde Ezio'ya bağlanıp her oyunda "vay LAN" deme şansınız da yüksek tabii. AC demişken Reddit, Arno Dorian (AC Unity), Bayek of Siwa (AC Origins) ve Kassandra (AC Odyssey) hayranı, bir şans verebilirsiniz. BioShock öneririm bir de. BioShock'ta ana karaktere değil de Elizabeth'e hayran oluyorsunuz söyleyim :) Dishonored 1 ve 2 var ki atmosfer olarak hikaye olarak oynanış olarak üst düzey oyunlardır. Pek bilinip sevilmese de izometrik hack'n slash oyunu Shank var. Ana karakter iyi aksiyon üst düzeyde. Tam atıştırmalık oyun. Bunlar gibi daha aklıma bile gelmeyen bir sürü oyun var. Bunların çoğunu da oynamış olabilirsiniz ama yine de belki bir faydam dokunur. Kolay gelsin :)
 

Geri
Yukarı