RDR2 gibi oyun önerisi

720 saat? Helal olsun kanka :D
Piyasada başka gerçekten kaliteli kovboy oyunu yok, en azından kovboy temalı bir şey oynamak istiyorsan call of jaurez ve desperados 3'e bakabilirsin
Arkadaşlar, RDR2'de 720 saatim var hala sıkılmadım ama araya sıkıştırmalık oyun arıyorum. Tavsiyelerinizi beklemekteyim.

720 saat? Helal olsun kanka :D
Piyasada başka gerçekten kaliteli kovboy oyunu yok, en azından kovboy temalı bir şey oynamak istiyorsan call of jaurez ve desperados 3'e bakabilirsin.
 
Sana tavsiyem ya The Witcher serisi bakabilirsin ya da AC Valhalla, veya diyorsun hikaye anlamında karakter anlamında istiyorsan ben şahsen bunlara kefilim oynayıp bitirdim.

1- )Far Cry 3 delice işkenceler sahip olan manyak bir adamı ve kocaman adaya sahip olan bir oyundur. Kendisi ama bunlardan yana hikayesi çok özel. Bana göre.

2- )God of War PC tabii bu oyun eee biraz ağır zamanın da zeusu bile tahtalı köye gönderen bir spartalı askerdir kendisi ve inanılmaz ciddidir. Asla gülmez ve eğlence arayan oğlu atreus ile uzun bir yolculuğa çıkarlar.

3- )Horizon Zero Dawn PC (Red Dead Redemption ile benzerlikleri vardır.) Ve güzel bir hanımefendiye eşlik etmek gerekir :) vallaha konu başka yerlere gitmiyor gerçekten.

4- ) Days Gone'da iyidir özellikle motor ile her yeri gezebilirsin tabii yakıtlar hazır olsun :)

5- ) 5 de artık ne olsun diye düşünürken 28. dakika mı doldurmuş oldum. 5. de.
Ghost of Tsushima olacaktı ama maalesef kendisi PS4 ve PS5 oyunuymuş oynamaya fırsat bulamadım ama en kısa zaman da kendisini alacağım.
Ufak bir bonus ekliyim dedim buraya kadar okuğunuz için teşekkür ederim öncelikle.

6- ) 6'da metro serisi ama bunlar arasından benim oynayıp zevk aldığım oyun Metro 2033 oldu tabii ki de diğer oyunlara da bakılabilir.

7 - ) AC Valhalla olabilir oynadım ama 11 saat kadar oynadım sadece serbest gezdim özellikle koşarken o ayak sesleri çok güzel birebir rahatlamaya endüstriyel.

8- ) Şaka maka 1 saat oldu belki siz okurken 3-4 dakika bitireceksiniz ama ben hem oynadığım oyunlara bakıyorum hem de ufak bir araştırma yaptım sadece ghost of Tsushima'yı oynamadım. Belki biraz boş olmuş olabilir hakkınızı helal edin. Öyle canım sıkılıyordu Google girdim arkadaşın yorumunu gördüm hem yazayım dedim hem de oynadığım oyunların tekrar hatırlamak istedim.
Sana tavsiyem ya the witcher serisi bakabilirsin yada ac valhalla , veya diyorsun hikaye anlamında karakter anlamında istiyorsan ben şahsen bunlara kefilim oynayıp bitirdim.

1- )Far cry 3 Delice işkenceler sahip olan manyak bir adamı ve kocaman adaya sahip olan bir oyundur. Kendisi ama bunlardan yana hikayesi çok özel. Bana göre.

2- )God Of War Pc Tabi bu oyun eee biraz ağır zamanın da Zeusu bile tahtalı köye gönderen bir spartalı askerdir kendisi ve inanılmaz ciddidir. Asla gülmez ve eğlence arayan oğlu Atreus ile uzun bir yolculuğa çıkarlar.

3- )Horizon Zero Down PC (Red dead redemption ile benzerlikleri vardır.) ve güzel bir hanımefendiye eşlik etmek gerekir :) vallaha konu başka yerlere gitmiyor gerçekten.

4- ) Days Gone' da iyidir özellikle motor ile her yeri gezebilirsin tabi yakıtlar hazır olsun :)

5- ) 5 de artık ne olsun diye düşünürken 28. dakika mı doldurmuş oldum. 5. de
Ghost of tsushima olacaktı ama maalesef kendisi ps4 ve ps5 oyunuymuş oynamaya fırsat bulamadım ama en kısa zaman da kendisini alacağım
ufak bir bonus ekliyim dedim buraya kadar okuğunuz için teşekkür ederim öncelikle.

6- ) 6' da Metro serisi ama bunlar arasından benim oynayıp zevk aldığım oyun Metro 2033 oldu tabi ki de diğer oyunlara da bakılabilir.

7 - ) Ac valhalla olabilir oynadım ama 11 saat kadar oynadım sadece serbest gezdim özellikle koşarken o ayak sesleri çok güzel birebir rahatlamaya endüstriyel.

8- ) Şaka maka 1 saat oldu belki siz okurken 3-4 dakika bitireceksiniz ama ben hem oynadığım oyunlara bakıyorum hemde ufak bir araştırma yaptım sadece ghost of tsushimayı oynamadım. belki biraz boş olmuş olabilir hakkınızı helal edin. Öyle canım sıkılıyordu google girdim arkadaşın yorumunu gördüm hem yazayım dedim hemde oynadığım oyunların tekrar hatırlamak istedim ufak bir.
 
Kardeşim 720 saat nasıl RDR oynadın bilmiyorum ama RDR 2 benzeri kalitede pek oyun yok, sen yan olayları falan sevdiysen karakteri falan sevdiysen Skyrim oynamanı tavsiye ederim TR yama ve grafik modlarıyla taş gibi bir oyun konsolun varsa konsolda daha zevkli ve konsolda mod desteğide var.
 
Kardeşim 720 saat nasıl RDR oynadın bilmiyorum ama RDR 2 benzeri kalitede pek oyun yok, sen yan olayları falan sevdiysen karakteri falan sevdiysen Skyrim oynamanı tavsiye ederim TR yama ve grafik modlarıyla taş gibi bir oyun konsolun varsa konsolda daha zevkli ve konsolda mod desteğide var.
Online oynuyorum rdr2
 
Oyun herseyiyle guzel ona laf yokda yavasligindan dolayi 1 saat sonra bende bas agrisi yapiyor hele mekanin icinde cekmece dolap ararken araya giren animasyonlarin hantalligi ile bayilacak noktaya geliyorum
 

Yeni konular

Geri
Yukarı