RDR2 Gökyüzü dalgalı gözüküyor

Görüntü bir tek bende mi sorun olmadan gözüküyor.

Ha evet kare görüntüyü gördüm.
Hocam telefonumdan bakıyorum aynı fotoğrafa yine görebiliyorum.

Görüntü bir tek bende mi sorun olmadan gözüküyor.

Ha evet kare görüntüyü gördüm.
Güneşin etrafından yayılan dalgaları da görüyor musunuz? çok hafif hafif şekilde.

Bende de öyle gözüküyor Witcher 3. Sorun yok. Uzaktaki cisimlerin bulanık gözükmesinden de yakınıyorsan o normal. Kart oyunun her tarafını net renderlamaz.

Bu kadar kafana takma, şizofreni olursun. Oyununu oyna, geç. Kartında sorun yok. FPS'ler ne alemde? Stabil mi?

Son düzenleme:
FPS'ler stabil birşey daha sormak istiyorum. Şu fotoğrafta logonun yanında da buna benzer dalgalanmalar var. Bunu görebiliyor musun?

@Donkobus Hafiften dalgalanmalar var. Ayrıca Red Dead Redemption 2'de gökyüzünde bulutlar bende bu şekilde;

Özellikle RDR2 1080P PC portunda sıkıntılı bir oyun. Orijinal ayarlar ile görseli attım sana şuan. O yüzden bulanıklık, oyunun kötü gözükmesi vb. durumlar olabilir, bulanıklığı bir nebze çözme açısından forumda RDR2 ile ilgili ince ayarlar mevcut. Rockstar bu oyunu 4K'ya port ettiği için 1080P'de görüntü epey bozuluyor. Gerçi Rockstar'ın PC tarafında sorunsuz oyunu yok desek yeridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…