Oyunda gökyüzü bu şekilde gözüküyor ve crosshairin ortasında da kare bir gölge var çok hafif. Bu neden oluyor?
Hocam telefonumdan bakıyorum aynı fotoğrafa yine görebiliyorum.Görüntü bir tek bende mi sorun olmadan gözüküyor.
Ha evet kare görüntüyü gördüm.
Güneşin etrafından yayılan dalgaları da görüyor musunuz? çok hafif hafif şekilde.Görüntü bir tek bende mi sorun olmadan gözüküyor.
Ha evet kare görüntüyü gördüm.
Hocam telefonumdan bakıyorum aynı fotoğrafa yine görebiliyorum.
Güneşin etrafından yayılan dalgaları da görüyor musunuz? Çok hafif hafif şekilde.
Ekran kartından şüpheleniyorum, sistemi de yeni aldım sorun olacağından korkuyorum.Evet çok yakından belli oluyor.
Ekran kartından şüpheleniyorum, sistemi de yeni aldım sorun olacağından korkuyorum.
Bilmiyorum, bakmam lazım.Başka oyunlarda böyle mi?
FPS'ler stabil birşey daha sormak istiyorum. Şu fotoğrafta logonun yanında da buna benzer dalgalanmalar var. Bunu görebiliyor musun?Bende de öyle gözüküyor Witcher 3. Sorun yok. Uzaktaki cisimlerin bulanık gözükmesinden de yakınıyorsan o normal. Kart oyunun her tarafını net renderlamaz.
Bu kadar kafana takma, şizofreni olursun. Oyununu oyna, geç. Kartında sorun yok. FPS'ler ne alemde? Stabil mi?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.