Halkaları dalgalanma zannediyor. Donanımda sıkıntı olsa bu iki yerin birebir aynısı olması lazım. @Donkobus bak aydınlattım biraz daha iyi görüyor musun? Halkalar duvar kağıdına özgü bir durum.
Hocam yeni aldığınız için her şey gözünüze batıyordur. İlk günler bende öyleydim. Sanki oyunlarda kenar yumuşatma çalışmıyormuş gibi kenarları tırtıklı tırtıklı görüyordum. Fakat şimdi o kadar da tırtıklı olmadığını her bilgisayarda az da olsa tırtık olduğunu fark ettim.
Hocam trol değil kusura bakmayın, isterseniz göz ardı edebilirsiniz. Karakterim böyle, içim anca rahat ediyor. Yapabileceğim birşey yok. Ki anladım zaten herkese teşekkür ederim.
Arkadaşlar bu sorun koyu olan her yerde karşıma çıkıyor, yani oyunla hiçbir alakası yok.
Hocam trol değil kusura bakmayın, isterseniz göz ardı edebilirsiniz. Karakterim böyle, içim anca rahat ediyor. Yapabileceğim bir şey yok. Ki anladım zaten herkese teşekkür ederim.
Arkadaşlar bu sorun koyu olan her yerde karşıma çıkıyor, yani oyunla hiçbir alakası yok. Eki Görüntüle 1463974