Oyunda gökyüzü bu şekilde gözüküyor ve crosshairin ortasında da kare bir gölge var çok hafif. Bu neden oluyor?
Canım kardeşim arkadaşın dediği gibi dalgalanma kafasına göre olmaz olsa girdiğin her yerde görürsün.![]()
Arkadaşlar kusura bakmayın bilgisayarı yeni aldığım için didik didik bakınıyorum.o halkaları kafaya takmıştım son olarak.
Monitörün bit değerleriyle alakalı olabilir mi? 10 bit monitörüm.
Arkadaş trol sanırım ben göz ardı listesine atıyorum. 3 sayfa tek tek açıklama yapıyoruz "monitör 10 bit ondan mı" diye soruyor hala.
Hocam trol değil kusura bakmayın, isterseniz göz ardı edebilirsiniz. Karakterim böyle, içim anca rahat ediyor. Yapabileceğim birşey yok. Ki anladım zaten herkese teşekkür ederim.Arkadaş trol sanırım ben göz ardı listesine atıyorum. 3 sayfa tek tek açıklama yapıyoruz "monitör 10 bit ondan mı" diye soruyor hala.
Hocam trol değil kusura bakmayın, isterseniz göz ardı edebilirsiniz. Karakterim böyle, içim anca rahat ediyor. Yapabileceğim bir şey yok. Ki anladım zaten herkese teşekkür ederim.
Arkadaşlar bu sorun koyu olan her yerde karşıma çıkıyor, yani oyunla hiçbir alakası yok.
Eki Görüntüle 1463974
Sizde de öyleyse iyiymiş hocam, git gide manyaga bağladım.Hocam siyahtan beyaza doğru gitmesini diyorsanız o bende de öyle. Ara yüzü öyle tasarlamışlar.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.