RDR2 Gökyüzü dalgalı gözüküyor

Oyunda gökyüzü bu şekilde gözüküyor ve crosshairin ortasında da kare bir gölge var çok hafif. Bu neden oluyor?
4.png

Gökyüzü bu nasıl olacaktı anlamadım, hani farklı bir sistemle daha mı farklı görüyordun? Yeni sistem alan paranoyaya bağlıyor forumda.
Galiba paranoyak oldum. :D

@Donkobus Hafiften dalgalanmalar var. Ayrıca Red Dead Redemption 2'de gökyüzünde bulutlar bende bu şekilde;
Eki Görüntüle 1463807
Özellikle RDR2 1080P PC portunda sıkıntılı bir oyun. Orijinal ayarlar ile görseli attım sana şuan. O yüzden bulanıklık, oyunun kötü gözükmesi vb. durumlar olabilir, bulanıklığı bir nebze çözme açısından forumda RDR2 ile ilgili ince ayarlar mevcut. Rockstar bu oyunu 4K'ya port ettiği için 1080P'de görüntü epey bozuluyor. Gerçi Rockstar'ın PC tarafında sorunsuz oyunu yok desek yeridir.
Cyberpunk 2077'de denedim az önce ve hiç dalgalanma yoktu. Ekran kartının girişlerinde sorun olma ihtimali yoktur değil mi?

FPS'ler stabil bir şey daha sormak istiyorum. Şu fotoğrafta logonun yanında da buna benzer dalgalanmalar var. Bunu görebiliyor musun?Eki Görüntüle 1463802

Hocam fotoğrafta dalgalanmalar var derken demek istediğinizi anlayamadım. Bende normal stabil bir fotoğraf. Herhangi bir titreme falan yok yani.

Galiba paranoyak oldum. :D

Ayrıca o dediğin kare RDR2 ile alakalı bir durum Google'da basit bir aramayla ulaşabilirdin sonuca. Arızalı bir donanımda öyle şeyler yaşanmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cyberpunk 2077'de denedim az önce ve hiç dalgalanma yoktu. Ekran kartının girişlerinde sorun olma ihtimali yoktur değil mi?
Şu her olayı ekran kartı girişlerine bağlama derim. Ayrıca dediğim gibi RDR2 1080P PC portunda biraz sakat bir oyun. Yaşadığın durumları çoğu kişi yaşıyor o oyunda. Ufak bir araştırmayla bulabilirsin. Forumda da bununla ilgili tonla konu var. Reddit'te tonla tartışma var.

Şu her olayı ekran kartı girişlerine bağlama derim. Ayrıca dediğim gibi RDR2 1080P PC portunda biraz sakat bir oyun. Yaşadığın durumları çoğu kişi yaşıyor o oyunda. Ufak bir araştırmayla bulabilirsin. Forumda da bununla ilgili tonla konu var. Reddit'te tonla tartışma var.
Hocam kafamı karıştıran şey bu sorun her yerde karşıma çıkıyor. Mesela duvar kağıdıma bakın, görebiliyor musunuz bilmiyorum ama galiba ben paranoyak oldum. Veya bu duvar kağıdının orijinalini size atayım siz dener misiniz sizde de bu şekilde mi gözüküyor?
d95dzm5-2be8266c-f1dd-42b7-afda-fe672db56afc.png
1658772659171.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı