RDR2 görevleri ne zaman biter?

canreis33

Decapat
Daha fazla  
Klasik lise öğrencisi hayatı günde Max 2-2.5 saat oynayabilirim. Sizce kaç haftaya biter? (yan görevler dahil değil)

65 saat sürüyor düzgün bir oynayış. Yan görevsiz belki 55.1 ay en fazla sürer gibi.

Oyunun tadını çıkarın bence ne zaman bitirdiğinizin pek önemi yok dediğiniz gibi her gün o saatler boyunca oynayın tadını çıkartın.

Bence hayır. Ben oyunu tam olarak %86 bitirdim (hikaye bitti) ve yan görevleri hep yaptım. 70 saat sürdü.

Bilmiyorum ben ilk oynayışımda oyunda yan görev yapmamıştım 65 saat olmuştu. Siz hızlı oynamış olabilirsiniz 70 saat %86 çok zor geliyor.

Bilmiyorum ben ilk oynayışımda oyunda yan görev yapmamıştım 65 saat olmuştu. Siz hızlı oynamış olabilirsiniz 70 saat %86 çok zor geliyor.
Şimdi kontrol ettim Rockstar ana sayfasından ve yanlış yazmışım oranı: %82 bitirmişim. Oyunu oynarken hep hızlı seyahat kullandım. Bir yerden bir yere giderken hep sinematik kamera açtım kendisi gitti (görevdeyken de yaptım). İlk saatler hariç oynarken hiç saldırı yemedim açık dünyada. (ileriki saatlerde uğraşmamak için kaçtım) Görevlerde pek takıldığım olmadı (1-2 görevde 8-10 kez takıldığım oldu bunlar hariç). Hızlı mı oynadım bilmiyorum ama genel olarak bu şekilde bitirdim. 2 hafta oldu zaten bitireli.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (17).png
    816,8 KB · Görüntüleme: 2
  • Ekran Görüntüsü (18).png
    626,9 KB · Görüntüleme: 2
65 saat sürüyor düzgün bir oynayış. Yan görevsiz belki 55.1 ay en fazla sürer gibi.
Yan görevlerden en sondaki(Chapter 6) Strauss görevini mutlaka yapın onurunuzu fazlasıyla arttırıyor

Ben yazlıkta 59 saatte bitirdim yan görevler dahil sadece Strauss görevlerinin çoğunu yapmadım ama internete bağlandıktan sonra(bağlanmadan önce 37 saat vardı sonra 2 gözüküyordu ama oyundaki ilerlemem kaldı ondandır belki)

Ve Epilogue dahildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…