Çözüldü RDR2 grafikler bozuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arthur1

Centipat
Yer
Rhodes
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvıdıa RTX3060/Ryzen 5 5600/Samsung 980 Pro 1TB/TurboX 500GB HDD/B450-M Dragon/16GB Ram/

Javier ile ev soyduğumuz yan görevde ahıra girdiğimde böyle oldu. Bunun dışında uzakta ki şeyler çok kötü piksel piksel gözüküyor(ağaçlar vs.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bende de hemen hemen aynı sorun oldu. Oyunu kapat dirext x ile oynuyorsan vulkan yapıp tekrar dene. Oyun orjinal ise güncelleme olup olmadığına bak.
Çözümü buldum zannedersem. Dlss Eyelashes modunu yükleyip New Version olarak kurmuştum. Old Versionunu kurunca düzeldi.
Bende de hemen hemen aynı sorun oldu. Oyunu kapat dirext x ile oynuyorsan vulkan yapıp tekrar dene. Oyun orjinal ise güncelleme olup olmadığına bak.

Çözümü buldum zannedersem. Dlss Eyelashes modunu yükleyip New Version olarak kurmuştum. Old Versionunu kurunca düzeldi.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…