Arthur1 Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 487 Çözümler 5 Yer Rhodes Daha fazla Sistem Özellikleri Nvıdıa RTX3060/Ryzen 5 5600/Samsung 980 Pro 1TB/TurboX 500GB HDD/B450-M Dragon/16GB Ram/ Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #1 Javier ile ev soyduğumuz yan görevde ahıra girdiğimde böyle oldu. Bunun dışında uzakta ki şeyler çok kötü piksel piksel gözüküyor(ağaçlar vs.) Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2025
Javier ile ev soyduğumuz yan görevde ahıra girdiğimde böyle oldu. Bunun dışında uzakta ki şeyler çok kötü piksel piksel gözüküyor(ağaçlar vs.)
Çözüm Arthur1 6 Mart 2025 Kaan25 dedi: Bende de hemen hemen aynı sorun oldu. Oyunu kapat dirext x ile oynuyorsan vulkan yapıp tekrar dene. Oyun orjinal ise güncelleme olup olmadığına bak. Genişletmek için tıkla... Çözümü buldum zannedersem. Dlss Eyelashes modunu yükleyip New Version olarak kurmuştum. Old Versionunu kurunca düzeldi.
Kaan25 dedi: Bende de hemen hemen aynı sorun oldu. Oyunu kapat dirext x ile oynuyorsan vulkan yapıp tekrar dene. Oyun orjinal ise güncelleme olup olmadığına bak. Genişletmek için tıkla... Çözümü buldum zannedersem. Dlss Eyelashes modunu yükleyip New Version olarak kurmuştum. Old Versionunu kurunca düzeldi.
Kaan25 Megapat Katılım 8 Mart 2016 Mesajlar 179 Çözümler 1 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Turizm. 5 Mart 2025 #2 Bende de hemen hemen aynı sorun oldu. Oyunu kapat dirext x ile oynuyorsan vulkan yapıp tekrar dene. Oyun orjinal ise güncelleme olup olmadığına bak. Artı 0 Eksi
Bende de hemen hemen aynı sorun oldu. Oyunu kapat dirext x ile oynuyorsan vulkan yapıp tekrar dene. Oyun orjinal ise güncelleme olup olmadığına bak.
KS KS Arthur1 Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 487 Çözümler 5 Yer Rhodes Daha fazla Sistem Özellikleri Nvıdıa RTX3060/Ryzen 5 5600/Samsung 980 Pro 1TB/TurboX 500GB HDD/B450-M Dragon/16GB Ram/ Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #3 Kaan25 dedi: Bende de hemen hemen aynı sorun oldu. Oyunu kapat dirext x ile oynuyorsan vulkan yapıp tekrar dene. Oyun orjinal ise güncelleme olup olmadığına bak. Genişletmek için tıkla... Çözümü buldum zannedersem. Dlss Eyelashes modunu yükleyip New Version olarak kurmuştum. Old Versionunu kurunca düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
Kaan25 dedi: Bende de hemen hemen aynı sorun oldu. Oyunu kapat dirext x ile oynuyorsan vulkan yapıp tekrar dene. Oyun orjinal ise güncelleme olup olmadığına bak. Genişletmek için tıkla... Çözümü buldum zannedersem. Dlss Eyelashes modunu yükleyip New Version olarak kurmuştum. Old Versionunu kurunca düzeldi.