Çözüldü RDR2 Guarma'nın ilk görevinde bölüm atlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
6
Daha fazla  
Dostlarım RDR2'de Guarma'ya geldim ve hapishane görevini yapacağım, hani dartla zehirlendiğimiz. 3'tür deniyorum ama siyah yükleme ekranında kalıyor. Oyunu kapa-aç vs. yaptım düzelmedi. Ne yapabilirim?

Orijinal. Hayır korsan olsa ne olacak? Aynı dosyalar. Bir şey yazmak için yazmayın ya!
Bazen korsan oyunlarda daha fazla hata çıkabiliyor hocam.
Dostlarım RDR2'de Guarma'ya geldim ve hapishane görevini yapacağım, hani dartla zehirlendiğimiz. 3'tür deniyorum ama siyah yükleme ekranında kalıyor. Oyunu kapa-aç vs. yaptım düzelmedi. Ne yapabilirim?
Biraz daha önceden aldığınız bir save var mıydı? Yoksa yeni bir oyun açın ilk sinematikler bitince geri dönün güncel oyununuza.

Orijinal. Hayır korsan olsa ne olacak? Aynı dosyalar. Bir şey yazmak için yazmayın ya!
Neden böyle bir tepki verdiniz ? Dosya doğrulaması yapma mesajınızı ben mesajı attıktan sonra gördüm, orjinal ise dosya doğrulaması yapın diyecektim. Korsanda malum böyle birşey yapamayacağınız için. Bir şey yazmak için yazmayın ya (!)

Buna benzer bir hatayı shady Belle'e geldiğim zaman almıştım. Çözümüde basit bir sonraki görevin save dosyasını bulursan çözebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı