Çözüldü RDR2 Guarma'nın ilk görevinde bölüm atlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
6
Daha fazla  
Dostlarım RDR2'de Guarma'ya geldim ve hapishane görevini yapacağım, hani dartla zehirlendiğimiz. 3'tür deniyorum ama siyah yükleme ekranında kalıyor. Oyunu kapa-aç vs. yaptım düzelmedi. Ne yapabilirim?

Dostlarım RDR2'de Guarma'ya geldim ve hapishane görevini yapacağım, hani dartla zehirlendiğimiz. 3'tür deniyorum ama siyah yükleme ekranında kalıyor. Oyunu kapa-aç vs. yaptım düzelmedi. Ne yapabilirim?

Zehirli dartı yedikten sonra gelen siyah ekranda mı kalıyorsunuz? Eğer öyle ise başka görevi yapmayı deneyin ve sonra o göreve uğrayın, hatırladığım kadarıyla Dutch'ın görevi aktif onu bitirebilirsiniz.

Neden böyle bir tepki verdiniz ? Dosya doğrulaması yapma mesajınızı ben mesajı attıktan sonra gördüm, orjinal ise dosya doğrulaması yapın diyecektim. Korsanda malum böyle birşey yapamayacağınız için. Bir şey yazmak için yazmayın ya (!)
Boş trip atıyorsunuz. Korsan olsan öneriniz ne olacaktı? Korsana destek yok diyecektiniz. Başka bir çözümünüz var mı? Bence yok.

Buna benzer bir hatayı shady Belle'e geldiğim zaman almıştım. Çözümüde basit bir sonraki görevin save dosyasını bulursan çözebilirsin.
Aşırı iyi bir save yaptım. Vazgeçmek istemiyorum bu saveimden.

Zehirli dartı yedikten sonra gelen siyah ekranda mı kalıyorsunuz? Eğer öyle ise başka görevi yapmayı deneyin ve sonra o göreve uğrayın, hatırladığım kadarıyla Dutch'ın görevi aktif onu bitirebilirsiniz.
Evet, Dutch ve ? var. Dutch'a gitmeyi deniyorum.

Boş trip atıyorsunuz. Korsan olsan öneriniz ne olacaktı? Korsana destek yok diyecektiniz. Başka bir çözümünüz var mı? Bence yok.

Aşırı iyi bir save yaptım. Vazgeçmek istemiyorum bu saveimden.

Evet, dutch ve? Var. Dutch'a gitmeyi deniyorum.

Dutch'ı deneyin o görev bitince soru işaretine gidin bakalım.

Ne yazık ki işe yaramadı. Javier'ı kurtardık sonra buraya geldim. Yine aynı ekran.

Grafikleri en düşüğe çekip bir de çözünürlüğü 1280x720 yaparak dener misiniz?

Birkaç mod yüklemiştim. Asi şeklinde. Onları silip tekrar deneyeceğim önce. Olmazsa sizin dediğiniz gibi yapayım.

Hocam mod muhabbetinden hiç bahsetmemiştiniz büyük ihtimal modlarla ilgilidir olmadı modların hepsini silin ve bölümü geçince tekrar kurun.

Hocam mod muhabbetinden hiç bahsetmemiştiniz büyük ihtimal modlarla ilgilidir olmadı modların hepsini silin ve bölümü geçince tekrar kurun.
Açıkçası bu bölümü etkileyecek herhangi bir mod yok. Bu yüzden bahsetmedim. Hız limitlerini kaldırma modu var hatta sadece. Bir de Türkçe yama işte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı