Dostlarım RDR2'de Guarma'ya geldim ve hapishane görevini yapacağım, hani dartla zehirlendiğimiz. 3'tür deniyorum ama siyah yükleme ekranında kalıyor. Oyunu kapa-aç vs. yaptım düzelmedi. Ne yapabilirim?
@403976 epilogueda sorun yaşayabileceğimi söyleyince gittim tüm modları deneyerek sorunlu modu buldum. Weapon Texture Upscale isimli bir moddan kaynaklanıyormuş sorun. Bug olarak belirttim. Teşekkür ederim hepinize.
Korsan olsaydı da çözüm sunabilirdim, fakat çözüm sunsam korsana destek verdiğim için ceza alacağım, bu ben değil forumu kullanan herkes için geçerli. Senin neyine trip atayım ben? Ön yargıyla konuşuyorsun.
@403976 epilogueda sorun yaşayabileceğimi söyleyince gittim tüm modları deneyerek sorunlu modu buldum. Weapon Texture Upscale isimli bir moddan kaynaklanıyormuş sorun. Bug olarak belirttim. Teşekkür ederim hepinize.