Red Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama
Merhaba arkadaşlar RDR 2'nin indirime girmesiyle bir çok oyuncu tekrardan oynamaya başladı ve internette dolaşan yamalar font sıkıntıları oluyor size vereceğim yamada hiç bir sorun yoktur. Steam uyumludur diğerinde denenmemiştir deneyen olursa yorum yazarsa güncelleriz. Kurulum: İndirdiğiniz...www.technopat.net
Hocam ben bunuda denemiştimde. Oyunu Türkçe yama ile aç diyorum bekliyorum açılmıyor. Yorumlarda yazıldığı şekilde 2 kere açıp giriyorum gene olmuyor.@Efess1
RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...www.technopat.net
Trojan.Malware.300983.susgen uyarısı veriyor virüstotaldan.RDR2 kutucuk sorunu yapmayan Türkçe yama tavsiyesi
Ben bir sürü Türkçe yama denedim... Birçok Türkçe yama kutucuk sorunu yapmıştı. Bu yamayı yapalı birkaç gün oldu ve kullanıyorum, kutucuk sorunu yok çok şükür. Muhtemelen kutucuk sorunu varsa bu Türkçe yamayı kullanınca olmayacak. Çevirisi de fena değil...www.technopat.net
Trojan. Malware.300983.susgen uyarısı veriyor VirusTotal'dan.
Hocam dosya güvenilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.